Domů     Technika
Prodlužte si pobyt na terase s inovativními markýzami

komerční sdělení

V dnešní době, kdy se teplé a slunečné dny objevují stále častěji i mimo letní měsíce, se stává terasa, balkon či zahrada neodmyslitelnou součástí bydlení. Klíčovým prvkem pro maximální využití těchto prostor je efektivní zastínění, které umožní komfortní posezení v každém počasí.

Markýzy se v tomto ohledu jeví jako ideální řešení, nabízející ochranu proti slunci i dešti a prodlužující tak sezónu venkovního sezení.

Volba ideálního zastínění pro každý prostor

Volba správného zastínění může být někdy komplikovaná, avšak v případě markýz je toto rozhodnutí zjednodušené díky jejich univerzálnímu designu a funkčnosti. Markýzy nabízejí nenápadné zastínění bez potřeby masivních konstrukcí, které by narušovaly vzhled budov.

Díky svému designu jsou vhodné jak pro bytové domy, tak pro rodinné rezidence, kde harmonicky splynou s architekturou bez zbytečného rušení estetiky okolí.

Technologické inovace ve světě markýz

Dnešní markýzy se pyšní řadou technologických vylepšení, která z nich činí nejen praktické, ale i extrémně odolné doplňky každého domova. Moderní markýzy jsou vybaveny materiály, které využívají nano-technologie pro zajištění hydrofobních a antifungicidních vlastností.

Tato vylepšení znamenají, že látky na markýzách odolají nečistotám, plísním a nepříznivým počasím, což výrazně prodlužuje jejich životnost až na 15 let, přičemž zachovávají svou barevnou stálost a pevnost.

TIP: Přečtěte si náš článek, Markýza nejen proti slunci, ale i pro chladné večery

Proč si vybrat markýzu od společnosti Markilux

Markilux je lídrem v oblasti výroby markýz, s více než pětidekádovou historií inovací a designu. Nabízíme široký výběr modelů, od kazetových markýz, které poskytují nejvyšší ochranu a estetiku, po modely bez kazety, které jsou vhodné pro méně náročné instalace.

Všechny produkty jsou navrženy tak, aby odolávaly i těm nejnáročnějším povětrnostním podmínkám a zároveň poskytovaly maximální flexibilitu a pohodlí..

Přizpůsobení na míru vašim potřebám

Každá markýza Markilux je vyrobena na míru, což zaručuje dokonalé pasování a integraci do stávajícího prostředí. K dispozici je široká škála barev a materiálů, takže si můžete vybrat přesně to, co nejlepší odpovídá vašemu stylu a potřebám. Ať už hledáte řešení pro zimní zahradu, terasu nebo balkon, Markilux má pro vás to pravé řešení.

Jednoduchá instalace a servis po celé ČR

Německého výrobce Markilux u nás zastupuje společnost T-shade s.r.o.. A nekončí jen u prodeje. Nabízí kompletní instalaci a servis markýz po celé České republice. Tým profesionálů zajistí, že instalace vaší nové markýzy proběhne rychle a efektivně, bez zbytečných komplikací.

Zároveň zajistí záruční i pozáruční servis. Při podpisu servisní smlouvy lze dosáhnout prodloužené záruky na 10 let..

Investice do kvality

Investice do markýzy Markilux znamená investici do kvality, trvanlivosti a estetiky. „Jsme hrdí na to, že můžeme nabídnout produkty, které nejenže zlepšují vizuální stránku vašeho domova, ale také zvyšují komfort života tím, že umožňují využívat venkovní prostory téměř celoročně,” říká Jan Koritenský, majitel firmy T-shade. Pro více informací, návody k výběru a inspiraci navštivte náš web www.t-shade.cz, kde naleznete širokou nabídku markýz vhodných pro každou terasu.

Související články
Na počátku dvacátého století představovaly vlaky nejrychlejší dopravní prostředek na delší vzdálenosti. Dnes je v našich očích nahradila letadla. V celé řadě zemí však stále platí, že pokud člověk chce zažít jízdu rychlostí, za kterou by ho na silnici policie okamžitě poslala do vězení, stačí usednout do vysokorychlostního vlaku. Ten se i podle svého jízdního […]
Žijeme v době plastové jako generace „plastic people“, v barevném, naleštěném a nerozbitném. Z kdysi zázračného produktu se stává veřejný nepřítel číslo jedna. Máme se ho ale bát? „Plasty nejsou zlo. Například v medicínských aplikacích, automobilovém nebo letecké průmyslu jsou nenahraditelné. Špatnou reklamu plastům dělají jednorázové výrobky a především to, jak s nimi nakládáme…“ říká ve 27. […]
Někteří lidé používají chatboty s umělou inteligencí k vytváření avatarů svých zesnulých blízkých. Pro někoho je to zdroj útěchy, ale jiné z toho tak trochu jímá hrůza… Doktorka Stephenie Lucas Oneyová nedávno oslavila pětasedmdesáté narozeniny. Její otec, bývalý policista a soudce, je už na věčnosti, ale ona s ním stále hovoří. Nikoli však jen v […]
Vinaři používají dvě metody k detekci toho, zda bylo jejich bílé víno kontaminováno nežádoucími mikroby, a to čichovou zkoušku a testování vzorků vína v Petriho misce. Nyní by se k nim mohla přidat ještě třetí, hi-tech metoda, a to testování vína pomocí elektronického jazyka. Elektronický jazyk se tomu lidskému vůbec nepodobá co do vzhledu, ale […]
Přesnější a rychlejší mapování znečištění vodních ploch i lepší ovládání pasivních hladinových plavidel tažených lodí byly hlavní cíle projektů kooperace robotických dronů vyvíjených Skupinou multirobotických systémů FEL ČVUT (MRS) a autonomně řízených lodí. Výsledky představili výzkumníci před pár dny u břehů vodní nádrže Orlík. Nad hladinu a okolní louky se vzneslo během soustřední v minulých dnech […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz