Zásadní ženou v životě Matěje Homoly byla bezesporu Dara Rolins, s níž zplodil dceru Lauru.

Ačkoliv navenek působil pár ideálním dojmem, bouřlivý hudebník se nechal zlákat jinou ženou. Do oka mu tehdy padla marketingová poradkyně rádia Impuls Jana Matujalová.

Ta se s Homolou setkala při jednom z jeho koncertů či v rádiu a nevěru odhalily snímky, na kterých s ní měl umělec sex ve vozidle za Prahou.

"Nechápu nic. Proč mě držel za ruku, která už patřila jiné ženě," svěřila se zdrcená Dara Blesku a pětiletý vztah po tomto incidentu ihned ukončila.

Lídr kapely Wohnout na fotografiích odvážel blondýnku Matujalovou po koncertě na pole u pražských Hrnčířů a dvojice následně na půl hodiny zmizela v nákladovém prostoru vozu.

K šokovaná Daře se pak dostaly záběry jejího partnera s milenkou přímo při činu. "Nechápu nic. Vím jen, že má už čtyři měsíce milenku, která jejich vztah potvrdila," přiznala tehdy Rolins.

Ve stejné době navíc řešila známá zpěvačka nehodu, kdy pod koly jejího vozu zahynul motocyklista Jindřich Rotrekl a televize Nova ji vyšoupla z moderování Slavíka.

Rozpad rodiny už tak byl pro Rolins takovou třešničkou na dortu. "Nic nebude jako dřív. Moje rodina se nadobro rozpadla. Pukne mi srdce," poslala Dara SMS redakci Blesku.

„To nejde ustát. Jenom teď nic nechápu. Proč vykřičel do médií, jak mě miluje a chce se mnou další dítě? I pro mě bylo překvapením, že měl potřebu dát veřejně najevo, co ke mně cítí. Je to pro mě největší životní zklamání. Takhle jsem si to ale opravdu nepředstavovala,“ dodala umělkyně.

I přesto se ale rodiče Laury dokázali na všem v klidu domluvit a dnes je pojí dokonce velice vřelý a přátelský vztah.

Návrat už nehrozí

Dara Rolins sem tam umístí na Instagram společné snímky se svým ex a vždy tím rozvíří spekulace, zda náhodou k sobě nechtějí vrátit. Matěj Homola je už ale několik let šťastně zadaný s přítelkyní Andreou, po jejímž boku našel štěstí.

"A jen na závěr, pro ty, kteří budou mít opět nutkání zmínit, že by nám to spolu slušelo. Matějovi to už několik let sluší s jeho slovenskou přítelkyní Andreou. A stejně jako s Matějem, i s ní máme já i Lola skvělý vztah a těší nás, že jsou spolu šťastní," okomentovala Dara Rolins rodinou momentku, aby předem zamezila případným klevetám.

Stejně tak Matěj Homola se v uplynulých letech několikrát pochlubil na sociální síti svým skvělým vztahem s matkou své dcery.

„Se zásadní ženou mého života. Stále nám to sluší, ne?“ napsal hudebník k fotce s Darou. Přesto se ale dvojice k sobě vracet nehodlá, oba totiž našli životní partnery v někom jiném.

Zatímco Rolins dva roky randí s Pavlem Nedvědem, Homola je po uši zamilovaný do své přítelkyně Andrey.

„Návrat nehrozí, tam by se to mohlo všechno zase pokazit. To nemůžeme kvůli Lauře dopustit. Matěj má šťastný vztah, je zamilovaný už dlouho do jedné Slovenky, Andrea se jmenuje. Už to řekl veřejně, takže to můžu říct i já. Laura ji zbožňuje, je to super ženská a já jsem ráda, že je to zrovna ona, která tráví tolik času v blízkosti naší Laury. Taky má na ni super vliv. Všechno je zalité sluncem,“ vysvětlila zpěvačka před třemi lety v rozhovoru pro Expres.

Související články