Andělská poselství na neděli: Váhy, nenechte nikoho zkazit vám náladu, Štíři, s pomocí kreativity uspořádejte nezapomenutelný výlet

Andělská poselství na neděli: Váhy, nenechte nikoho zkazit vám náladu, Štíři, s pomocí kreativity uspořádejte nezapomenutelný výlet
Pro nikoho z nás nic není nemožné. A pokud si myslíte, že vy jste nikdo, mýlíte se. Zkuste se více snažit. Přestože si můžete myslet, že jste vyzkoušeli již všechno a vytoužený výsledek nepřichází, stále existuje mnoho možností, jak konečně prorazit.

Neděle je podle andělů skvělý den na rekapitulaci. Ohlédněme se proto všichni dozadu a popřemýšlejme, zda byl náš týden dobrý. Možná nemusel být podle našich očekávání. V tom případě je dobré plánovat, říci si, co skutečně chceme, a jít si pevně za svým snem. Již žádné výmluvy, že to uděláme potom. Jak ještě můžete dnes zlepšit svůj život? Přečtěte si své nedělní andělské poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Naplnit svou touhu vyhazovat si z kopýtka vám nepřinese nic jiného než chudobu. Více přemýšlejte, proč vlastně utrácíte. Je to proto, abyste se měli dobře, nebo proto, abyste udělali dojem na ostatní? Ne všechny důvody k většímu luxusu jsou správné.

Andělská rada: Neutrácejte jen kvůli pocitu, že si můžete dovolit něco víc. Utrácejte jen tehdy, když si to skutečně můžete dovolit. Přátelé, kteří si na vás neudělají čas, když jim nic nekoupíte, nejsou opravdoví přátelé.

Býk (20. dubna – 20. května)

Přílišný optimismus není až tak zdravý, jak si myslíte. Potíž nastane, když začnete ignorovat své problémy nebo nepoznáte, kdy je čas přestat s nevinnými urážkami a začít se chovat zdvořile. Ani ten nejlepší přítel není bez čáry, která by se nedala překročit.

Andělská rada: Ve vašem nitru může podřimovat člověk, kterému bylo mnohokrát ublíženo, ale on se nikdy neozval. Dejte ostatním najevo, jak se skutečně cítíte, místo pasivní agrese.

Blíženci (21. května – 21. června)

Buďte více okázalí, když dojde na rodinnou sešlost. K některým příbuzným jste až přehnaně jízliví, což není dobře. Co vám může znít jako skvělá zábava, někomu jinému může připadat jako nevhodná informace či dokonce urážka. I vy máte téma, které nechcete rozebírat, respektujte to proto u ostatních.

Andělská rada: Pokud o někom něco víte, je vhodné se ho zeptat, zda mu šíření oné informace nebude vadit, a to ještě předtím, než to umístíte na svou oblíbenou sociální síť či někomu řeknete.

Rak (22. června – 22. července)

Je čas upevnit své už tak dobré vztahy. Přátelé jsou zapotřebí vždy, dokonce i když si myslíte, že je nepotřebujete. Proč tedy neprojevit svou vděčnost, že je máte? Budou mile překvapeni a jistě se dočkáte příznivé reakce, možná pochvaly, možná vám oplatí váš projev vděku.

Andělská rada: Lidé o vás mají mnohem lepší mínění, než si myslíte. Pouze vám ho nesdělují. Ve svém okolí jste však vážení a lidé vědí, že ve svém srdci jste hodně hodný člověk.

Upevněte své dobré vztahy s přáteli a buďte za ně vděčný
Upevněte své dobré vztahy s přáteli a buďte za ně vděčný | Zdroj: DmitryPoch / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Sdílejte své zkušenosti a znalosti, které zná jen málokdo. Lidem to opravdu pomůže nehledě na to, nakolik si myslíte, že jsou tyto informace zbytečné. Lidé vás navíc začnou mít raději a nebudete mít nouzi o přátele, kteří vás podrží, kdykoli budete jejich oporu potřebovat.

Andělská rada: Svůj důvtip využívejte, abyste více pomohli lidem. Není to jen o vaší popularitě, jde hlavně o to, abyste všem dokázali, že i v této době by si lidé měli navzájem více pomáhat.

Panna (23. srpna – 22. září)

V životě nastávají události, které jsou nečekané. Nebraňte se jim. Můžete se z nich ledacos přiučit a váš život se zkvalitní. Nešetřete milými slovy, když vás někdo chválí, a nehrajte si na citově nedostupné. Člověk, který vám skládá kompliment za vaše dobré skutky, vás chce rozveselit, nikoli naštvat.

Andělská rada: Ujistěte se, že víte, co druhá osoba zamýšlí. Pokud se k vám někdo chová mile, někdy máte tendenci věřit, že je stoprocentně dobrý. Nemusí to být pravda, každý má své mouchy.

Váhy (23. září – 23. října)

Život je plný zvratů, ale také dobrých zpráv. Pokud vám v životě chybí určité vzrušení, přišel čas změnit svůj úhel pohledu. Můžete být naštvaní na celý svět jen proto, že se někdo snažil vám nakázat, co si máte myslet, ale lepší je přistupovat ke každému jedinci individuálně.

Andělská rada: Po světě chodí špatní, ale i dobří lidé. Vzpomeňte si na to, až vám příště přijde, že se vás všichni snaží zmanipulovat. Stavte se odmítavě k lidem, kteří vás nerespektují, a mile k těm, kteří to s vámi myslejí dobře.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud se vám nedaří zlepšovat své vztahy, zkuste na to jít jinak. Kdy jste naposledy všechny pozvali na společný výlet do zoologické zahrady či muzea? Zkuste navrhnout zajímavou aktivitu, která všechny dojme, a pojměte svůj plán co nejoriginálněji. Zkuste něco jiného než děláte vždycky.

Andělská rada: Chce to trochu kreativity. Využijte ji a i ten nejvšednější moment získá nevšední nádech. Navíc všem ukážete, že vám na nich záleží a že s nimi počítáte i do budoucna.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Je tak snadné přecenit vaše síly, když se rozhodnete udělat něco náročného. Dříve, než budete souhlasit, že někomu pomůžete, myslete především na svou mentální pohodu i na to, zda máte dostatek energie. Vaše zásadní chyba je, že si myslíte, že k dokončení úkolů nepotřebujete nikoho dalšího.

Andělská rada: Můžete dotáhnout do konce to, co si zamanete, je však potřeba rozdělit svůj plán na spoustu malých kroků. Zvyšte svou motivaci počtem odměn, které si připravíte k oslavení dokončení určitého milníku.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Příbuzné a přátele je čas od času potřeba trochu rozmazlit. Můžete tak učinit buď výborným jídlem nebo hezkým filmem v kině. Zjistěte, jaký film kdo chce vidět, a kupte lístky. Dvě hodiny u filmu, který se vám nelíbí, ale který druhá osoba miluje, je mnohdy lepší než u filmu, který milujete vy, ale u něhož se druhá osoba nebaví.

Andělská rada: Jste-li se svým životem až příliš nespokojeni, může to být tím, že jste pouze brali. Zkuste pro změnu dávat. Ztrácíte-li smysl života, váš dobrý skutek vám ho může vrátit.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Můžete si povšimnout, že budete-li vtipkovat, lidé začnou mít menší zábrany a budou s vámi sdílnější. To je dobrá zpráva, pokud potřebujete informace. Avšak cokoli vám ostatní svěří, neměli byste šířit dál. Jsou to choulostivé informace. Využijte je, abyste těmto lidem pomohli, neubližujte jim.

Andělská rada: Lidé ve vašem okolí by rádi věděli, zda jste důvěryhodný člověk. Dokažte jim, že cokoli vám svěří, zůstane mezi vámi. Možná vás otestují informací, která jim nebude vadit, když se dostane mezi lidi.

Ryby (19. února – 20. března)

Odolejte pokušení, kdykoli se vám zalíbí nějaká věc na první pohled. V drtivé většině případů ji vůbec nepotřebujete a jedná se o zbytečnou investici. Popřemýšlejte, jak své peníze utratit lépe. Přeci jen vydělat je vás stálo mnoho úsilí i nervů.

Andělská rada: Místo utrácení zkuste udělat něco nového. Zkoušení nových aktivit zaplní vaši mysl dobrou náladou, zapomenete na všechny křivdy, které vám kdo způsobil.

Zdroj článku:
  • Autorský text