KVÍZ: Na lovu – Vleže z gauče se odpovídá snadno. Zkuste to vsedě od počítače

KVÍZ: Na lovu – Vleže z gauče se odpovídá snadno. Zkuste to vsedě od počítače
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Připravili jsme pro vás další z mnoha zábavných kvízů vycházejících z oblíbené televizní soutěže Na lovu. Ověřte si rozsah svých znalostí a zároveň se příjemně odreagujte po práci. Chvilku relaxace u několika zapeklitých otázek si přece zaslouží každý.

Vědomostní pořad Na lovu je u nás čím dál oblíbenější, jistě i díky následnému zavedení akčnější a napínavější verze Superlov. Obě varianty však mají své kouzlo, které láká další a další odvážné soutěžící starší osmnácti let.

V Na lovu se účastníci spojí do čtyřčlenného týmu, aby společně čelili jednomu náhodně vybranému lovci, přičemž největší respekt mají z takřka neomylného Doktora Vševěda. On je však navzdory tomu u diváků velkým oblíbencem, stejně jako šarmantní Kalkulátor nebo sympatická Kvízová dáma. Ani Pan Lišák nebo Belladonna nemají nouzi o fanoušky.

V Superlovu se celá tato geniální pětice pokouší znejistit osamělého soutěžícího, který musí sebrat veškerou kuráž a před očima publika i moderátora Ondřeje Sokola zabojovat až o milionovou částku, pokud bude mít štěstí a podaří se mu na ni dosáhnout, to vše v určitém časovém limitu. Zkuste štěstí i vy s naším nezávazným kvízem s náročnými otázkami z pořadu Na lovu.

Doufáme, že vám po vyřešení našeho záludného kvízu ještě zbyly síly na vyzkoušení dalších podobných kvízů. Můžete se např. pustit do křížku s Panem Lišákem nebo s Kvízovou dámou.

Zdroj článku:
  • Autorský text