Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (39) slaví v neděli narozeniny. Mezi prvními přispěchala s přáním i její maminka Veronika Žilková (62), která se pochlubila archivním klenotem. Snímkem Agáty, když byla ještě malá holčička!

Na povedeném rodinném retro snímku to sluší i paní Veronice. Ta byla v mládí za fešandu a sekne jí to i nadále, když už je v babičkovském věku. „Agáta? Není to úplně jednoduché být její matka,“ vtipkovala na sociální síti Žilková. Ale hned přidala dovětek, že to vůbec nevadí. „Mámy milují, i když dítě občas zlobí. Krásné narozeniny, ty moje milovaná rebelko! Miluju tě! Už 39 let, jsi celá Róza,“ dodala pyšná Žilkové, které dali za pravdu i její fanoušci.

„Celá Rózinka nebo Róza celá maminka, vše nejlepší Agátě,“ stálo v komentářích. Rodinný poklad viditelně dojal i Agátu. „Děkuji za vše,“ nezmohla se skoro na slovo oslavenkyně, jež se o víkendu bohužel potýká s onemocněním.

Zatímco dcera Róza už se téměř uzdravila, její maminka úplně fit není. „Zatímco je Róza zdravá a v klidu ji neudržím, převzala jsem štafetu já. Aktuálně mám 37,3 a jsem venku. Co s tím? Snad aby na moji mámu taky udeřili, že mě víc nehlídá,“ říkala Super.cz s úsměvem v sobotu odpoledne Hanychová, jež narážela na peripetie s dcerou, kterou si její tatínek ve čtvrtek přijel osobně změřit teploměrem, aby se ujistil, zda si Agáta její onemocnění nevymýšlí. Dramatická situace nakonec skončila tak, že dcera zůstala v domácím léčení u maminky.

Další články

Načítám