Můj kousek štěstí

Shání Libuše Švormové dalšího mladšího muže?

Elán si žádá změnu.

Se sňatkem s o osmnáct let mladším Janem Paterou (70) herečka, která se nyní objevuje v seriálu ZOO, kdysi váhala. Dnes je ale v manželství spokojená. Nebo to tak jen vypadá?

Ze slov Libuše Švormové (88) se totiž může zdát, že ne vše je zalité sluncem. „Vzala jsem si zajíce a mám dědka. Alespoň tak to říká můj muž,“ nechala se slyšet žena, která je stále plná neuvěřitelné energie.

Povídá se však, že partner její tempo nezvládá a po více než čtyřiceti letech se svojí drahou polovičkou by rád zvolnil. Jenže to se podle všeho doma nesetkalo s pochopením.

S Paterou se seznámila na Šumavě, kde pracoval jako číšník.

Na druhou kolej?

Kolegové Švormové tvrdí, že kdyby herečka ubrala ze svého životního rytmu, nebyla by šťastná. Asi patří mezi lidi, kteří potřebují být ne­ustále v pohybu. Možná díky tomu si bývalá partnerka spisovatele Jana Otčenáška (†54) nepřipouští svůj věk.

Některé zdroje naznačují, že i když Pateru miluje, mohla by si najít ještě mladšího muže. Kamaráda, s nímž by podnikala akce, na které se její manžel necítí.

Ale jak by to Patera bral, pokud by ho odsunula na druhou kolej? Přitom herečka ho stále chválí, líbí se jí například, že vaří, uklízí a chodí nakupovat, což ona dle svých slov nesnáší.

Chce to chlapa s energií

Možná by ale manžel mohl některou ze zmíněných aktivit lehce omezit a energii věnovat projektům své ženy. Může jim to samozřejmě vyhovovat tak, jak to mají nastavené, na druhou stranu, kterému muži by se líbilo, kdyby byl doma za „hospodyňku“, zatímco by jeho drahá polovička trávila čas s jiným chlapíkem?

Není ovšem vyloučeno, že speciálně Libuše Švormová by si ten model obhájila.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden