Výklad tarotových karet na příští týden: Býci získají sebedůvěru a Vodnářům karty zodpoví všechny otázky

Výklad tarotových karet na příští týden: Býci získají sebedůvěru a Vodnářům karty zodpoví všechny otázky
Tarotové karty jsou dodnes zahaleny rouškou tajemství a budoucnost z nich věštili již naši předci. Pojďme tedy společně nahlédnout, co nám karty přinesou následující dny. Blížencům karty radí, aby konečně dospěli a na Střelce čeká hluboký emocionální zážitek.

Beran (21.3. – 20.4.)

Berani, Osmička pohárů je opravdu velice silná karta, která vám dodá sílu na to, abyste ve svém dosavadním životě pohnuli se svým osudem a konečně něco změnili. Jste v práci či v osobním životě s něčím nespokojeni? Změňte to, teď je pro to ta nejlepší možná chvíle.

Býk (21.4. – 20.5.)

Karta Milenců vám dodá pocit sebejistoty. V práci se následující dny řiďte srdcem a emocemi, ukáží vám správnou cestu. V osobním životě buďte otevření novým známostem, ať už partnerským nebo přátelským. Pokud jste single, vydejte se na lov, tentokrát to vyjde.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Královna holí je kartou určité zralosti, která vám ukazuje, jakou cestou byste se měli vydat. Nebojte se konečně dospět a začněte si naplno plnit své sny. Utřiďte si následující dny své priority, zamyslete se nad lidmi kolem sebe, zda vás jen nevyužívají a nevysávají energii. Chce to změnu a teď ji udělejte!

Rak (22.6. – 23.7.)

Milí raci, pokud vás tento týden někdo pozve do společnosti, rozhodně toto pozvání neodmítejte, jelikož karta Trojka pohárů vám dokáže zajistit dokonalou zábavu. Dejte si ale pozor na to, abyste to s tou zábavou příliš nepřehnali, druhý den byste mohli litovat.

Lev (24.7. – 23.8.)

Karta Sedmička pohárů vám radí, abyste nehledali vinu u ostatních, ale přiznali si, že i vy můžete něco udělat špatně. Tento týden dostanete zajímavou nabídku, kterou si ale opravdu dobře promyslete. Ve vztazích buďte raději opatrní, abyste se nespálili.

Panna (24.8. – 23.9.)

Vyčistěte si hlavu hned začátkem týdne něčím, co máte rádi. Tento týden pro vás bude náročný a karta Eso pohárů vám radí, abyste všechna svá rozhodnutí, zejména pracovní, dobře rozmysleli. Věřte přitom svým instinktům a pocitům.

Zahajte týden tím, že si vyčistíte hlavu, nejlépe něčím, co máte rádi
Zahajte týden tím, že si vyčistíte hlavu, nejlépe něčím, co máte rádi | Zdroj: oleg.ukr.kh.gmail.com / Depositphotos

Váhy (24.9. – 23.10.)

Karta Vesmíru je velice silným tarotem, který výrazně ovlivní vaše následují dny. To, co se bude dít, nebudete mít úplně tak pod kontrolou, otevřete se ale všem možnostem, které se před vámi tento týden otevřou. Vyšší síla vám pomůže.

Štír (24.10. – 22.11.)

Načerpejte životadárnou energii z karty Slunce. Tato karta je velice optimistickou kartou, díky které se budete cítit silní, odvážní a nic pro vás nebude problém. Proto je to skvělá příležitost k tomu, abyste se pustili do nějakých projektů.

Střelec (23.11. 21.12.)

Střelci, následující dny vás čeká hluboké emocionální propojení díky kartě Dvojka pohárů. Nebojte se otevřeně projevit své city k druhým a překvapte je něčím, co by od vás nečekali. Co třeba romantická večeře, pozvání do kina nebo malý dáreček? Uvidíte, že i maličkost oživí váš vztah.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Buďte silní a nepolevujte ze svých názorů. Karta Císaře je tarotem, díky kterému využijete svou autoritu zejména v pracovním prostředí. Zkuste si prosadit své nápady. Buďte k lidem otevření, ale zároveň vstřícní a ukažte jim, že vám na nich záleží.

Vodnář (21.1. 20.2.)

Karta Dvojka disků vám tento týden přinese odpovědi na všechny vaše otázky. Nebojte se trochu riskovat, risk se stane ziskem, a to v osobním i pracovním životě. Následující den vás čekají velké změny a vy byste je měli přijmout s otevřenou náručí.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Milé Ryby, přestaňte klamat samy sebe a konečně si připusťte své chyby a nedostatky. Uspořádejte si své myšlenky a stanovte si, co od života opravdu chcete. Karta Osmička mečů vám také radí, abyste ve vztazích byli k sobě otevření.

Zdroj článku:
  • Autorský text