Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Říká se, že když je v páru někdo výrazně starší nebo mladší, ten druhý se „přizpůsobí“. V případě Zdeňka Podhůrského (65) to tedy rozhodně platí. O téměř dvě generace mladší partnerka Veronika ho dost omladila, zatímco ona si nějaký ten rok navíc přidala.

Ukázalo se to i na oslavě hercových 65. narozenin. Oblékli se tak, aby ladili nejen spolu, ale i s uměleckými díly, která byla na akci k vidění. Prim tak v jejich případě hrála černá a rudá barva.

„Je to neuvěřitelné, že slavím už šedesát pět let. Touto výstavou jsem chtěl udělat radost nejen lidem, ale i sobě samému, protože fotit takto nádherné bytosti bylo za odměnu. Focení je pro mě koníčkem. Místo toho, abych fotil krajinky, rozhodl jsem se fotit krásné akty,“ prozradil Podhůrský na své narozeninové party.

Přítomné hosty nezaujaly jen zmíněné akty, ale i půvabná partnerka Podhůrského. O 37 mladší Veronika zřejmě chtěla vypadat elegantně a být za dámu. Výsledek byl ale poněkud rozpačitý. Soudě dle jejího výrazu se ani ona sama jako královna večera necítila. Což je škoda, protože potenciál na to rozhodně má!

Blonďaté lokny jí, podobně jako líčení a umělé řasy, zbytečně přidávaly léta. Ale kdo ví, možná to byl záměr. Podobně jako v případě červených šatů, které také nebyly příliš šťastnou volbou. Třeba se jen chtěla přiblížit svému partnerovi, který slavil půlkulatiny, a i když vypadá skvěle, je prostě o dvě generace starší.

Další články

Načítám