InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Koncert žáků Marie Homolkové

    středa 22.5 17:00 - ZUŠ – Hrad, Strakonice

  • Posezení s harmonikami

    středa 22.5 18:00 - Hospoda Myslivna Dražejov

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Borotínští fotbalisté pokračují v neohrožené spanilé jízdě. Do Stádlce přišlo na III. třídu 234 diváků

TÁBORSKO – Víkendový program okresních soutěží na Táborsku přinesl fotbalovým fandům všechno, jen ne nudu. Událostí kola je bezesporu nevídaná návštěva 234 diváků na sousedském derby Stádlec versus Řepeč-Opařany. Na přeborové scéně oslavili třetí vítězství v řadě fotbalisté Vlastiboře, naproti tomu po podzimu druhá Březnice padla v Tučapech a čeká už tři kola na vítězství. Bezesporu největší překvapení uplynulého kola se událo ve IV. třídě, kde si hráči Sudoměřic u Bechyně vyšlápli na vysoce favorizovaný druhý tým tabulky a zdolali B-tým Sokola Sezimovo Ústí 3:2. Očekávaný výsledek se naopak zrodil v duelu posledního týmu III. třídy s prvním, na který se zaměřila tradiční sonda webu JcTed. Doposud neporažený Borotín sice neměl v hájemství Červeného koně brány k výhře zcela dokořán, přesto nakonec přetavil trvalou herní nadvládu ve vysokou výhru. Před soubojem se svým jediným vážnějším konkurentem z Lomu, kterému nepřijel soupeř z Radenína Kozmic, si tak zachoval pohodlný bodový odstup.

SK Červený kůň Tábor – Sokol Borotín 0:5 (0:3), branky: 42. a 44. K. Chotovinský, 38. M. Novotný, 56. P. Peclinovský, 58. V. Novotný, rozhodčí T. Gura – Duna, Moudr, ŽK (1-0): 33. Veleba, 25 diváků.
Červený kůň: Veleba – Volkov, Ziněnko, Ploskonos, Kosov, Pech, Kášek, Harbuzovskyj, Habich, Neimyrok, Schmid, Cesbnek, Houda, Těhník, Macek, Pech, Baborský , Lacek.
Borotín: Kyncl st. – Bouma, J. Chotovinský, Kulvajt, Kloc, V. Novotný, K. Chotovinský, Fořt, Houška, M. Novotný, P. Peclinovský, Zeman, Pinc, Kyncl ml., Vašíček, Kromka, Holobradý.

Zápas na tvrdém a suchém pažitu v Měšicích zhodnotili pro středeční vydání Týdeníku Táborsko trenéři obou mužstev, domácí Zdeněk Baborský a borotínský Jaroslav Fořt. V tradičním servisu z průběhu víkendových bojů tentokrát vynikne rubrika Hráč kola, která má velmi netradičního vítěze.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace