Pamatujete na mamku a taťku z VyVolených? Dali byste dohromady top desítku první SuperStar? A jestlipak víte, jakou pěveckou soutěž absolvovala Martina Pártlová? Možná tápete, když si však rozkliknete profily Martina Hranáče nebo Juliána Záhorovského, budete hned vědět. Mamka a taťka byli Martin Hranáč a Tony Jalovec, který vyhrál druhou řadu VyVolených. Julián Záhorovský zase skončil na 6. místě v první řadě SuperStar, v níž zvítězila Aneta Langerová. A Martina Pártlová se účastnila soutěže X Factor, kde skončila na 4. místě, jako žena to v tomto klání dotáhla nejdál. Kdo by si však myslel, že tyto soutěže plodí jen tzv. rychlokvašky, plete se. Pravda, někteří si počkali, o to víc ale nyní znovu startují svoji kariéru v showbyznysu. Podívejte se, čím Hranáč, Záhorovský a Martina Pártlová boří sociální sítě.

Zdroj: Youtube

Martin Hranáč boduje jako číšník, má i vlastní, vtipný merch

Martin Hranáč měl v sobě komediální talent vždy, ostatně právě před reality show působil v legendárním Semaforu. Po skončení VyVolených si nějakou dobu užíval slávy, ta ale opadala s nástupem nových tváří z různých soutěží. Martin zcela změnil profesní směr, odešel pracovat do Německa, kde působí jako číšník. A právě díky jeho videím, kdy nechává nahlédnout pod pokličku gastra, mu raketově roste základna na Instagramu. Dnes má více jak 300 K followerů. Na jeho skoro každodenní pozdrav „Čhau!“ se budete těšit.

Proč naštvete číšníka, když čtyřikrát změníte místo na zahrádce? Jak zareaguje britský číšník, když host uteče bez placení a jak se k tomu postaví ten v České republice? Hranáč vám to vtipně, leckdy i s peprnějšími výrazy vysvětlí. Stejně tak vám při živáku něco vyvěští. Zatímco jiní influenceři se tváří jako kingové v ledové vodě, protože otužování je trendy, Martin se celý rozklepaný vypotácí z vody, koukne „tam dolů“ a začne v panice hledat svoji chloubu. Také mu budete držet palce, aby z bodu A do bodu B dojel se všemi díly (některými přilepenými izolačkou) svého milovaného kupátka, které zdobí nálepka jeho merche s nápisem „Dokud nás STK nerozdělí!“ To mimochodem není vše z jeho tvorby, můžete si pořídit vtipné hrnky, jejichž nápisy tu nemůžeme publikovat, Martin má i nápadité mikiny či trička. Zamilujete si jeho Barušku, fenku, kterou si před lety vzal z hradeckého útulku. Že se Martin Hranáč vrací na scénu, o tom svědčí i jeho pořady na rozhlasové a televizní stanici. A aby toho nebylo málo, někdy mu sekundují jeho stejně vtipné sestřičky.

Julián Záhorovský je právě teď superstar

Julián platil v SuperStar za idola dívek. Ani on tehdy moc nevytěžil ze soutěže. I když vydal pět alb, je autorem písní, našel se však spíš v oblasti PR. Zastával například post mluvčího Pražských služeb. Na sítích dnes baví vtipnými srovnávačkami. Hodně skečů se nese v duchu devadesátek, kdy Julián například srovnává, jak bylo těžké dostat dítě z venku domů, dnes je naopak složité ho od tabletu vykopat ven. A co když srovnáte hojně diskutovaná témata ohledně genderu či orientace? V kombinaci s Juliánovým trošku sušším stylem podání je to pecka.

Z devadesátek se však Julián nyní přehoupává do zcela nového období. Nedávno se totiž stal tatínkem, takže už jsou na světě videa, jak slaví, když si dítě po hodině konečně říhne nebo jak usínal v době před miminkem a jak to zalomí kdekoli, když už má doma synka.

Martina Pártlová zažila boom s 3v1

Martina Pártlová má kariéru trošku konstantnější než předchozí chlapci, ovšem ani ona si nejela čistě pěveckou kariéru, s níž v showbyznysu startovala. Její úžasný smysl pro humor ji přivedl ke stejně vtipným parťačkám Nikol Leitgeb a Veronice Arichtevě. Společně začaly natáčet humorná videa, vystupovaly jako 3v1. Měly i vlastní pořad v rádiu, samozřejmě nechyběl ani merch s vtipnými hláškami. 3v1 v původní sestavě už není, to ovšem neznamená, že by holky na sítích stagnovaly.

Právě Martina Pártlová si vystačí i sama, ostatně má víc jak 400 K followerů. Viděli jste například video, kde si den před porodem navléká ponožky, nazouvá boty, a když si má zavázat tkaničky, suše pronese, že na to už kašle (použila tedy jadrnější výraz)? A protože Martina (naštěstí!) stále zpívá, tak můžete na jejím profilu spatřit i ukrutně vtipné video, jak se šla ptát po nejznámějších pražských halách, jestli si u nich může uspořádat první sólový koncert. Kde bude 7. prosince vystupovat? Scrollujte její Insta.

Jakou soutěž z milénia jste sledovali?

info Hlasování bylo ukončeno.
VyVolené 22 %
Big Brothera 13 %
SuperStar 22 %
X Factor 13 %
Talentmanii 3 %
Hlas Česko Slovenska 6 %
Cože? Tolik se toho vysílalo? 13 %
Ani jedno, nebavilo mě to. 9 %
Hlasovalo: 32

Zdroj: iGlanc.cz, Wikipedia, Deník    

Související články