Navrch huj, vespod fuj: Miroslav Dopita se prezentuje jako boháč. Ve skutečnosti má exekuce a bydliště na úřadě

Miroslav Dopita a Agáta Hanychová
Miroslav Dopita a Agáta Hanychová
Foto: Nextfoto
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 29. 4. 2024

Manžel Agáty Hanychové vypadá na první pohled jako úspěšný podnikatel. Často chodí ve značkovém oblečení, jehož hodnoty se pohybují v řádu desítek tisíc korun, a rád hraje golf, což také nepatří k nejlevnějším sportům. Podle influencerky se Mirek živí jako realitní makléř, coby specialista na prodej nemovitostí ale nikde na internetu není k dohledání. Podle informací serveru Expres.cz má Dopita navíc exekuce a trvalé bydliště na úřadě Prahy 6. Agáta jistě věděla, koho si bere. Před svatbou vše ošetřila předmanželskou smlouvou a Dopitu nezmínila ani jako správce svého majetku v případě smrti. Mirek Dopita je ale i tak oblíbený u rodiny své manželky. Veronika Žilková o svém »zeťákovi« promluvila pro ŽivotvČesku.cz těsně po prosincové svatbě.

Miroslav Dopita je pro některé Agátiny sledující velkou záhadou. Již opakovaně se influencerky v živých vysíláních ptali, čím se živí její manžel. Agáta vždy odpovídala stejně –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ jako realitní makléř. Pokud byste ale chtěli prodat dům, byt či pozemek prostřednictvím manžela Agáty Hanychové, zřejmě byste ho na internetu jen tak nenašli. Je ale také možné, že makléřskou činnost neprovádí pod svým jménem, nýbrž pod některou ze společností či pod takzvaným »eseročkem«.

Dopita, který v minulosti hrál americký fotbal, má podle informací serveru Expres.cz dvě exekuce a trvalé bydliště na Úřadě městské části Prahy 6. Otec syna Kryšpína, jenž je veden v exekučním registru, má dlužit kolem půl milionu korun. Přitom jedna z exekucí je na něho vedena už od roku 2014.

Usměvavý sympaťák, kterého dle Agáty zbožňují všechny děti v rodině, nebyl ani dříve žádným svatouškem. V minulosti napadl fotografa na karlovarském festivalu, a dokonce skončil v hledáčku policie jako hledaná osoba. V roce 2016 na něho byly uvaleny dokonce čtyři exekuce. Před svými věřiteli se ukrýval na Bali, kde měl údajně stavět hotel za peníze dnes už bývalé manželky Terezy.

Agáta je zřejmě dobře obeznámena s finanční situací svého manžela, a tak nechala před svatbou s ním vypracovat předmanželskou smlouvu. "Před svatbou s Mirkem, kdy jsem sepisovala předmanželskou smlouvu, jsem si nechala udělat závěť," řekla bývalá modelka ve svém podcastu před nedávnem.

"Zvolila jsem Kordulu jako poručníka, protože je nejmladší a měla by tu být nejdéle. Ségra by se starala o ten jeden dům, co mám, a o zbytek peněz, to by připadlo ségře," řekla Agáta. O jejím manželovi nepadlo v souvislosti se sepsanou závětí ani slovo.

Naopak samé ódy pěla na svého zetě herečka Veronika Žilková, která je upřímně ráda, že si Agáta otce syna Kryšpína nakonec vzala. "Znám Mirka ještě jako spolužáka Agáty ze základní školy. Takže mě moc těší, že Kryšpín bude mít oba rodiče spolu –⁠ budou takto kompletní rodina. Je moc hodný na děti a je to fajn člověk, má smysl pro humor a celá naše rodina ho vždy měla ráda," řekla herečka pro ŽivotvČesku.cz těsně po svatbě své dcery.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.