Slavil se úspěch Zdeňka Trčálka. „Před debatou jsem si dal dvě štamprle,“ přiznává komediální herec roku

V divadlo bylo před pár dny rušno. Herci společně s diváky oslavili lednový úspěch Zdeňka Trčálka, který na Grand Festivalu smíchu v Pardubicích získal cenu za nejlepší mužský komediální výkon roku za roli Adama Fojtíka v romantické komedii Třináctkrát za svědka. Divadlo na úspěch okamžitě zareagovalo, přidalo další představení a připravilo i další program.

Debata po představení byla veselá

Do posledního místa vyprodané Slovácké divadlo nejprve zhlédlo 30. reprízu komedie Třináctkrát za svědka, po níž následovala veselá debata se Zdeňkem Trčálkem, režisérem Lukášem Kopeckým a autorem hry Janem Šotkovským. Právě on Třináctkrát za svědka napsal přímo na tělo slováckému souboru i Zdeňkovi Trčálkovi.

„Představení se moc povedlo. Bylo plné divadlo, což je pro nás vždycky velká radost, a diváci byli vřelí a vstřícní, bylo cítit, že si to spolu s námi užívají,“ usmíval se spokojeně Zdeněk Trčálek. „Přiznám se ale na rovinu, že z debaty jsem byl mnohem nervóznější než z jakéhokoli představení. Tak jsem si pro jistotu dal na uklidnění dvě malé štamprle slivovice a pak už jsem si užíval i to povídání,“ prozrazuje se smíchem hlavní hvězda večera.

Po debatě následovala ještě autogramiáda. „Přiťukli jsme si s diváky, rozdali spolu s kolegy pár podpisů na kartičky a plakáty, a šli jsme spokojeně domů. Byl to opravdu krásný, milý a příjemný večer,“ uzavírá Zdeněk Trčálek.

Perníky upekly mladé cukrářky z Hradiště

 

Pokračování najdete ZDE.