• Fashion News  • Mondaily: Hana Valtová vítězkou VAN GRAAF Junior Talent 2024

Mondaily: Hana Valtová vítězkou VAN GRAAF Junior Talent 2024

V sobotu 20. dubna 2024 se během jarní události Mercedes-Benz Prague Fashion Week FW24 konala přehlídka čtyř finalistů soutěže VAN GRAAF Junior Talent 2024. Tato událost přinesla představení talentovaných začínajících módních designérů, kteří byli vybráni na základě svých portfolií odbornou porotou. Mezi nimi stanuli studenti Vysoké školy uměleckoprůmyslové v Praze – Hana Valtová, Valerie Jurčíková a Šimon Žák, a také absolvent ArtEZ, University of the Arts, Vojtěch Lopour. Pomyslnou vítěznou sošku si odnesla Hana Valtová, která získala nejen finanční podporu na novou kolekci, ale také příležitost prezentovat svou práci na podzimní edici Mercedes-Benz Prague Fashion Week.

SmetanaQ Showroom se stal domovem tří nových designérů

SmetanaQ Showroom a design shop je multifunkčním prostorem, kde se setkává prémiová lokální tvorba českých designérů v oblasti módy, obuvi, designu a šperků. Osm individuálních ateliérů a prodejní showroom poskytují inspirativní prostor pro tvůrčí setkání a kolektivní spolupráci mezi českými designéry. Showroom během minulého týdne nově představil tři designéry, které můžete v prvním patře nad kavárnou obdivovat, zkoušet i zakoupit. HEAVENS JEANS vás nadchnou prémiovým organickým denimem z Portugalska v podobě šortek, některých s malovaným obláčkovým designem. Adolphinata si vás zaháčkuje barevnou paletou pletených kabelek a dalších doplňků a Brice Mensah oblékne do vyšívané elegance s nádechem babiččiny zahrady.

Manufaktura ve své kolekci Louka představuje novinky pro krásné nohy 

Kosmetická značka Manufaktura v březnu uvedla dvě novinky péče pro krásné a udržované nohy z oblíbené kolekce Louka. Načasování nemohlo být lepší. Inovativní moderní složení obou výrobků slibuje snadnější dosažitelnost hebkých chodidel a svěžesti nohou než kdykoliv před tím. Po každém použití se budete cítit jako při procházce po rozkvetlé jarní louce – plní svěžesti a energie. Hydratační krém a maska 2v1 pečuje o nohy přírodními výtažky, rostlinnými oleji, kyselinou hyaluronovou, panthenolem či ureou. Svěží přírodní deodorant na nohy a do bot pak neutralizuje zápach a dodává pocit komfortu až po dobu 24 h díky výtažkům z lučních bylin, lišejníku, rozmarýnu a mátě.