Princ William přišel s nečekaným vyjádřením o zdravotním stavu princezny Kate. Veřejnost má jasno

Fotografie: Depositphotos

Od prohlášení o zdravotním stavu princezny Kate již uběhlo několik týdnů a svět bedlivě čeká na zprávu, jak se oblíbené člence královské rodiny daří. Odpověď podal princ William.

Nedávno obletělo svět video, v němž princezna Kate vydala prohlášení o svém zdravotním stavu. Po operaci břicha výsledky testů prokázaly přítomnost rakoviny. Na světě snad neexistuje člověk, který by princeznu Kate neznal, a většina lidí ji má ráda. Je to nejoblíbenější členka královské rodiny a všichni s ní její boj prožívají naplno. Každý by rád věděl, jak se jí daří a zdali léčba vykazuje pozitivní výsledky. Odpověď svým chovám poskytl sám její manžel, princ William.

Princ William opět plní své královské povinnosti

Jakmile se věci začnou vracet do normálu, vždy je to dobré znamení, že útrapy, které se vyskytly, zařadily zpátečku a pomalu odeznívají. Tak by se dala posoudit i situace v britské královské rodině. Všichni si pokládají otázku, zdali zotavování princezny Kate probíhá, jak by mělo. Podle chování prince Williama lze říct, že ano.

Richard Fitzwilliams, expert na britskou královskou rodinu, uvádí, že se princ William opět vrací ke svým královským povinnostem, to znamená, že se věci začínají vracet do normálu, což je vždy dobré znamení. Jste-li členem královské rodiny, nemusíte vydávat prohlášení o dění uvnitř, prozradí to vaše chování, jak píše server TheSun. „Členové královské rodiny moc dobře vědí, že každá drobnost, kterou udělají, vysílá do světa zprávu,“ vysvětluje Fitzwilliams.

Princezna Kate trpí na vedlejší účinky drastické léčby. Znepokojivý vývoj zaskočil celý svět

Poprvé na veřejnosti i se synem

Poprvé od princeznina prohlášení, že trpí rakovinou, se na veřejnosti objevil princ William i společně se svým synem princem Georgem. V tomto případě vůbec nešlo o to, objevit se se synem na příjemné události, princ William světu vyslal signál, že začíná být vše tak, jak bylo dříve. Je to úžasná zpráva, ještě úžasnější by byla, kdyby se po jejich boku objevila i princezna Kate, ale to už bychom samozřejmě chtěli moc. Nikdo nečeká, že by něco takového udělala vzhledem k jejímu zdravotnímu stavu, jak uvádí web Mirror.

Už to, že se princ William objevil na veřejnosti, ještě ke všemu se svým synem, a také že se zapojil do práce pro charitativní organizaci, je pro svět skvělou zprávou. Učinil tak den po skončení prázdnin jejich dětí George, Charlotte a Louise. Skvělé načasování. Je to pomalý start, jak dělat věci jako obvykle. O zdravotním stavu princezny Kate jsme již psali na ZdravémStravování.

Psaní článků se zdravotnickou tematikou se začala věnovat hned po studiu vysoké školy. Za celou svou kariéru nastudovala ... [Více o autorovi]