MiDO Harfa je moderní bydlení v srdci Prahy

Přidat na Seznam.cz

V těsné blízkosti pulzujícího centra Prahy, a to konkrétně mezi ulicemi Drahobejlova a Ocelářská, vyroste developerský projekt MiDO Harfa, který patří opět pod křídla významné společnosti Metrostav Development. Jedná se o bytový komplex se 150 bytovými jednotkami s rozmanitými dispozicemi, přičemž nechybí ani mezonety anebo byty se střešními terasami, odkud se otevírá výhled na klidné zelené atrium. Vzhledem k tomu, že byty Praha 9 potřebuje, protože se jedná o žádané místo k bydlení, přivítala tato městská část realizaci dalšího projektu s otevřenou náručí.

Lákadlem je samotná lokalita

MiDO Harfa se nachází v dynamické části Prahy 9 hned vedle obchodního centra Galerie Harfa a zároveň nedaleko O2 areny. Byty na prodej Praha nabízí neustále, protože zájemců je obrovská spousta. A nyní se jich do nabídky přidává dalších 150.

Při výběru bytu se lidé ohlíží i na lokalitu. Praha 9 je městská část s vynikající dopravní dostupností a v blízkosti bytového komplexu jsou stanice metra Českomoravská a taktéž několik tramvajových zastávek. I přesto MiDO Harfa slibuje klid a soukromí, a to díky svému umístění a architektonickému řešení.

Zajímavé architektonické řešení

Většinou nové byty Praha 9 nabízí podobné, sice moderní, ale ničím nezajímavé, ovšem to se s projektem MiDO Harfa mění. Představuje bydlení s promyšlenými prostorovými řešením. Zvláštní pozornost si zaslouží byty s přístupem na střešní terasy nebo mezonety. Energetická náročnost budovy odpovídá třídě B, což zajišťuje vyšší účinnost a nižší provozní náklady.

Pokud jsou ve vašem hledáčku byty k prodeji, Praha je atraktivní i z tohoto hlediska, neboť byty v pěkných lokalitách neustále nabírají na hodnotě.

Užijete si odpočinek v zahradě

Projektanti mysleli i na unikátní zelený vnitroblok, který poskytuje oázu klidu uprostřed městského ruchu. Tento prostor je ideální pro odpočinek a relaxaci a zároveň poskytuje soukromí i bezpečí pro rezidenty.

Prodej bytů Praha byl aktuálně zahájen, a tak se podívejte na nabídku. Třeba vás některý z nich zaujme.