InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Koncert žáků Marie Homolkové

    středa 22.5 17:00 - ZUŠ – Hrad, Strakonice

  • Posezení s harmonikami

    středa 22.5 18:00 - Hospoda Myslivna Dražejov

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vimperk na rychlý gól odpověď nenašel

VIMPERK – V dalším kole A třídy fotbalisté Vimperka přivítali Blatnou, která měla na kontě o deset bodů méně než Šumavan. Hosté udeřili hned po úvodním hvizdu. Ve zbytku zápasu domácí bušili na blatenskou obranu, ta ale ani v jedné situaci nepovolila. V dalším zápase čeká celek trenéra Lukáše Sýse výjezd do Plané.

TJ Šumavan Vimperk - TJ Blatná 0:1 (0:1)
Branka: 1. Barabáš
Vimperk: Osvald - Formánek, Kliment, Benda, Čech - Vintr, Vavřík, Rod, Málek - Vondrášek (70. Schwarz) - Žofka (46. Pasecký)

Komentář trenéra Vimperka Lukáše Sýse: ,,Do utkání jsme bohužel opět nevstoupili moc dobře, když jsme hned v první minutě dostali nešťastný gól. Nicméně, byl začátek zápasu a tak jsme měli dost času s utkáním ještě něco udělat. Soupeře jsme tlačili, ale bohužel se nám nepodařilo vstřelit gól, i když šancí jsme měli pomalu na dva zápasy. Střelecký zmar, ve kterém se nacházíme, podtrhla neproměněná penalta, kterou rozhodčí nařídil po ruce blatenského hráče v pokutovém území. Klukům dnes nemůžu celkem nic vytknout, bojovali, makali, ale to nestačilo. Můžeme hrát sebelíp, ovšem když nedáme gól, tak nemůžeme vyhrát ani s posledním týmem tabulky. No nic, ještě nás čeká dost zápasů a my musíme věřit, že se nám podaří nějaké body urvat. Všichni víme, o co hrajeme a uděláme pro to maximum."

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace