Andělská poselství na úterý: Štíři, dodržte, co jste naslibovali, Berani, útěkem své problémy nevyřešíte

Andělská poselství na úterý: Štíři, dodržte, co jste naslibovali, Berani, útěkem své problémy nevyřešíte
Je velmi důležité rozvíjet svůj talent, abychom pomohli mnoha lidem. Zkoušeli jste ale někdy rozvíjet talent někoho jiného? Je to mnohem přínosnější, než se zdá. Stačí jen pár desítek korun od nás a pár desítek korun od jiných lidí, aby si dotyčný mohl koupit lepší vybavení či zúčastnit se kurzu.

Andělé tvrdí, že velkorysost je dobrá vlastnost. Pomáháme-li ostatním, ať už finančně či dobrými skutky, můžeme očekávat pomoc od nich. Navíc nás náš vlastní čin naplňuje pozitivní energií, máme hřejivý pocit, že jsme udělali správnou věc. Například pokud se sousedův syn rozhodne zpívat a má určitý talent, nesmírně mu pomůžeme, přispějeme-li mu na lepší mikrofon nebo slovně zhodnotíme jeho tvorbu. A můžeme to být právě my, díky komu prorazí, a pochopitelně na nás nezapomeneme. Poučení je, že bychom každému měli dát šanci bez ohledu na to, jak to s ním vypadá nyní. Také si nezapomeňte přečíst své andělské poselství a zjistěte, co můžete udělat dnešní den.

Beran (21. března – 19. dubna)

Útěk nikdy nebyl dobrý způsob, jak vyřešit problémy. Nemůžete utéci sami před sebou, čili před hlavním viníkem vaší nešťastné situace. Postavte se za sebe. Ukažte všem lidem, že vy se nestáhnete do kouta, když oni budou běsnit.

Andělská rada: Snažte se odstranit všechen stres. Než uděláte něco, co vám není příjemné, udělejte něco, co vás baví a pomáhá vám udržet se na nohách. Po stresující činnosti se odměňte stejným způsobem.

Býk (20. dubna – 20. května)

Láska k lidem, které jste si hodně oblíbili, nezná hranic. Jakmile trpí, chcete jim za každou cenu ulevit a je vám jedno, jak to uděláte. Než si však půjdete promluvit od plic s někým, kdo za jejich utrpení podle jejich slov může, přehodnoťte, zda vaše sdělení bude plně pravdivé a vhodné.

Andělská rada: Nevytvářejte nepodložené domněnky. Nikdy neznáte celou pravdu a nevíte, čím si vaši oblíbenci, ale i jejich nepřátelé procházejí. Jen malé procento lidí je v tomto zcela upřímných.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nejste utlačováni jinými lidmi, nýbrž pouze sami sebou. Nebojte se vyjít ven a všem ukázat svou vtipnou stránku. Nezapomeňte se ale držet faktů. Takto přesvědčíte mnoho lidí, že jste plnohodnotný článek komunity, a budete mít tolik přátel, že je nebudete stačit odhánět.

Andělská rada: Upřímnost nadevše. Neříkejte o sobě nic, co není pravda. Nepotřebujete lhát, abyste byli zajímaví. Opřete se o své vtipné zkušenosti a předávejte je jiným lidem.

Rak (22. června – 22. července)

Nudíte-li se, svůj mozek dostatečně nezaměstnáváte. Dnes se vám naskytne hned několik možností, jak se přiučit něčemu novému a zároveň mít pocit, že to, co děláte, má smysl. Zaměřte se na své zájmy a začněte tam. Můžete si například koupit či půjčit odbornou knihu a učit se z ní.

Andělská rada: Při komunikaci s lidmi se nezaměřujte na jejich osobnost. I ten největší cholerik vám dokáže předat cenné informace, přestože způsob, jakým to řekne, se vám nemusí zamlouvat.

Neslibujte nic, o čem nejste přesvědčeni, že splníte.
Neslibujte nic, o čem nejste přesvědčeni, že splníte. | Zdroj: khosrork / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Najděte v lidech jejich talent a následně ho využijte k tomu, abyste společně vyřešili váš společný problém. Nezapomeňte přiložit ruku k dílu, také vy jste důležitý člen této skupiny. Dávejte si pozor na špatné pochopení názorů ostatních. Je lehké špatně si vyložit něčí slova, vy se nad nimi zamyslete.

Andělská rada: Je důležité nevidět jen to, co chcete vidět vy. Zaměřte se na sdělení, která jsou k vám vysílána, a hledejte jejich vyšší smysl. Brzy přijdete na to, že některá slova byly pouhá metafora.

Panna (23. srpna – 22. září)

Lidé jsou vám velmi nakloněni, někteří však ne. Zůstaňte proto soustředění a rozeznejte sladká slova posílající vás do světa fantazie od skutečnosti. Vidíte-li celý den všechno růžově, patrně nemáte správný úhel pohledu. Zaměřte se na detaily a zjistěte, zda opravdu máte šťastný den nebo zda s vámi někdo manipuluje.

Andělská rada: Když se vám povede něco velkého, je velmi jednoduché ignorovat problémy, které byste měli řešit, aby se vám v budoucnu nenakupily.

Váhy (23. září – 23. října)

Vaše koníčky vás za nějaký čas omrzí. Cítíte-li, že se k tomu již schyluje, podívejte se na tuto zábavu trochu jinak. Nejspíše tuto aktivitu provozujete stejně již několik měsíců či let. Popřemýšlejte, jak byste ji mohli okořenit, aby se vám nejevila tak všedně.

Andělská rada: Neberte své koníčky jako vyplnění volného času, najděte v nich svou vizi. Hlavní je nelhat sami sobě, že život už lepší nebude. Využijete-li svou kreativitu, vězte, že se opět začnete bavit.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Napřed práce, potom zábava. V minulých dnech jste ještě nevěděli, jak dnes zatoužíte po romantice, a vzali jste na sebe velké množství práce. Nyní se vám práce o víkendu nehodí. Své sliby ale dodržte, aby ostatní věděli, že na vás je spolehnutí za všech okolností. Teprve poté jděte na vytoužené rande.

Andělská rada: Neslibujte nesplnitelné. Možná vás vaše nynější láska okouzlila na první pohled, ale představujete si s ní svou budoucnost? Pokud ne, neslibujte, že spolu zůstanete navždy.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Rodina pro vás znamená skupinu lidí, k níž se můžete vracet pro rady a která vás vždy podrží. Někdy to ale neplatí a vy si přejete, abyste měli rodinu jinou. Buďte však vděční za jednotlivé členy. Můžete si myslet, že horší vztahy s některými z nich mít ani nemůžete, avšak opak je pravdou.

Andělská rada: Je to nedostatek podpory z vaší strany, který vám dává pocit nechtěnosti. Zkuste za jednotlivými členy zajít a říci jim zcela upřímně, jak vám na nich doopravdy záleží.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vnášejte kreativitu do všeho, co děláte. Ať už se jedná o vyprávění příběhů, upevňování vztahů s rodinou či přáteli, nebo jen vymýšlení plánů na příští týden. Též si buďte vědomi, že cokoli řeknete, vám může pomoci, stejně jako to může být použito proti vám.

Andělská rada: Lež není jen sdělení, které je nepravdivé. Lež vás bude následovat celé týdny, ne-li měsíce, než všichni zapomenou na to, co jste řekli. Nedovolte, aby vám vaše vlastní slova ničila život.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Dívejte se na finance trochu objektivněji. V minulosti jste se naučili, že není moudré rozhazovat peníze jen proto, že se vám určitá položka líbí. Nyní však zacházíte do druhého extrému. Na penězích více sedíte a neděláte si žádnou radost. Život je o kompromisech, dohodněte se proto na nějakém sami se sebou.

Andělská rada: Přílišný pesimismus vám nesvědčí. Vraťte se k aktivitám, které vám dělají velkou radost, a obzvláště o víkendu tolik nemyslete na zaměstnání a práci celkově.

Ryby (19. února – 20. března)

Nemusíte se nikterak měnit, aby vás lidé měli rádi. Vaše osobnost je již nyní zcela výjimečná. Jiní lidé nemají takové štěstí, potřebují vaši podporu, aby si uvědomili, jak jedineční jsou. Poskytněte jim ji, nechte je radovat se ze života a jsou-li na pochybách, dokažte jim, že zvládnou i nemožné.

Andělská rada: Nechte lidi cítit se, že jsou ve vaší přítomnosti vítaní a mají zde své místo vyhrazené speciálně pro ně. Podpořte jejich talent, rozvíjejte ho společně s nimi.

Zdroj článku:
  • Autorský text