IPTV do každé domácnosti

Služba IPTV/OTT je dnes nejoblíbenější řešení pro příjem televizních kanálů. Poslední roky lidí masivně přecházeli ze staršího DVT-T2 vysílání. Na ústupu je také satelitní příjem. O IPTV informuje v Česku například nový televizní magazín https://IP-TV.cz. V tomto článku se podíváme na základní pilíře tohoto trendu a vysvětlím tento masivní přechod na IPTV (OTT) příjem.

Služba IPTV/OTT je dnes nejoblíbenější řešení pro příjem televizních kanálů. Poslední roky lidí masivně přecházeli ze staršího DVT-T2 vysílání. Na ústupu je také satelitní příjem. O IPTV informuje v Česku například nový televizní magazín https://IP-TV.cz. V tomto článku se podíváme na základní pilíře tohoto trendu a vysvětlím tento masivní přechod na IPTV (OTT) příjem.

Pánem času je divák

Když jsem byl ještě malý (jsem ročník 93), tak jsme se doma vždy před osmou hodinou večerní scházeli před televizí, protože ve 20:00 měla začínat nějaká pecka, na kterou jsme se třeba týden těšili. Samozřejmě do 20:25 chodily reklamy a až pak začal film. Chvíli po spuštění další reklamy. Toto mě u IPTV trápit nemusí. Vysílání (reklamy) si jednoduše přetočím.

Obraz ve vysokém rozlišení

Poskytovatelé IPTV služeb mají dnes drtivou většinu kanálů ve Full HD (1080p) a některé jsou již dokonce ve 4K.

Aplikace do Smart TV

Dá se říci, že snad každý poskytovatel IPTV má k dispozici aplikaci pro Smart TV Samsung, LG, Apple a cokoliv se systémem Android. Jestliže jste majitelem některé z těchto značek/systémů, existuje možnost, jak IPTV vyzkoušet prvně zcela zdarma. Bonusový odkaz najdete na konci článku.

Široký výběr kanálů

IPTV poskytuje uživatelům širokou škálu kanálů a programů, které mohou sledovat. Tento obsah zahrnuje:

  • Tradiční televizní kanály: IPTV často zahrnuje běžné televizní kanály, jako jsou zpravodajské kanály, filmy, seriály, dětské programy a další. Uživatelé mohou vybírat z různých žánrů a témat podle svých preferencí.
  • Filmové a seriálové služby: Mnoho IPTV služeb nabízí také přístup k filmovým a seriálovým knihovnám, kde si uživatelé mohou vychutnat široký výběr filmů a seriálů, včetně nejnovějších titulů a klasiky.
  • Sportovní přenosy: Fanoušci sportu mohou sledovat živé sportovní přenosy, včetně fotbalu, basketbalu, hokeje a dalších sportů, přímo na svých zařízeních pomocí IPTV.
  • Mezinárodní obsah: IPTV často nabízí i mezinárodní obsah, což umožňuje uživatelům sledovat programy a kanály z různých zemí a kultur po celém světě.
  • Doplňkový obsah: Kromě tradičních kanálů a programů mohou IPTV služby také nabízet další obsah jako hudební videoklipy, dokumenty, zpravodajské zprávy a další.

Díky tomuto širokému výběru obsahu mají uživatelé možnost si vybrat z různých možností a sledovat pořady, které odpovídají jejich zájmům a potřebám. Tato variabilita přispívá k atraktivitě IPTV jako alternativního způsobu sledování televize.

Jste majitelem některé z výše uvedených značek Smart TV a ještě nemáte s IPTV zkušenosti? Podívejte se na seznam IPTV zdarma a nakrmte vaši televizi pořádným obsahem.

TIP: Více informací získáte na stránce https://ip-tv.cz/