Ondřej Havel z Ulice prožívá dvojnásobnou radost. Manželka mu porodila dvojčátka

Ondřej Havel z Ulice prožívá dvojnásobnou radost. Manželka mu porodila dvojčátka
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Představitel Jirky Hložánka ze seriálu Ulice má hned dva důvody k oslavě. Jeho milovaná žena Bára přivedla v sobotu na svět dvě zdravé holčičky. Nadšení rodiče se pochlubili dojemnou fotkou na sociálních sítích.

Dvě malé princezny a spousta radosti

Herec Ondřej Havel, známý jako ambiciózní starosta Jirka Hložánek z Ulice, se už dlouho těšil na potomka a teď má rovnou dva. V sobotu 27. dubna 2024 přivedla jeho manželka Bára na svět roztomilé holčičky. Dvojčátka se přitom měla narodit už ve čtvrtek, ale náročný porod se nakonec protáhl. „Všechno je v pořádku,“ řekl k tomu hrdý táta pro TV Nova. „Mám dvě malé princezny. Jsem hrozně šťastný a pyšný na svou ženu.“

Bylo to pro něj nepochybně velké překvapení, protože ani on, ani jeho manželka nechtěli znát pohlaví miminka předem. Bára Havlová k tématu dodala, že nejdůležitější koneckonců je, aby dítě bylo hlavně zdravé.

Ondřej Havel s manželkou Bárou a kolegyní Natálií Holíkovou
Ondřej Havel s manželkou Bárou a kolegyní Natálií Holíkovou | Zdroj: TV Nova

Mimochodem, těsně před nástupem na mateřskou dovolenou se Bára Havlová rozhodla manžela překvapit a tak trochu vylekat přímo během natáčení Ulice. Doslechla se totiž, stejně jako diváci, že tam laškuje s jistou atraktivní kuchařkou. Jedná se samozřejmě o dějovou linku mezi Jirkou Hložánkem a Martinou Dubovskou, kterou ztvárňuje Natálie Holíková. Ta, právě tak jako samotný Ondřej, neměla vůbec tušení, co se chystá. Bára zkrátka vtrhla do oblíbené hospody U Jindřicha a udělala tam manželovi žárlivou scénu. Všichni s napětím očekávali, jak herci zareagují na nečekanou situaci, a nutno dodat, že předvedli vskutku zábavnou improvizaci.

Jestlipak se dítěte dočká Jirka Hložánek

Ondřej se při nejbližší příležitosti pochlubil radostnou novinkou na sociálních sítích s komentářem: „Jsme to asi nějak přefoukli. Vítejte na světě, holky naše.“ Samozřejmě se hned vyrojilo množství nadšených gratulací ze strany přátel, známých i diváků.
„Velká gratulace k dvojnásobnému štěstí, holčičkám i mamince hodně zdravíčka,“ píšou například.

Jestli se takového štěstí někdy dočkají také Jirka a Martina v nekonečném seriálu, to je těžké říct. Jejich vášnivý vztah je, podobně jako Martinina oblíbená kuchyně, v duchu Itálie. Ustavičně se rozcházejí a zase scházejí, hádají kvůli malichernostem a opět usmiřují. Mezi diváky mají řadu fanoušků, kteří jim drží palce a označují je za velmi sympatický pár, ale i odpůrců, jimž vadí např. Jirkova žárlivost a potřeba Martinu do všeho tlačit: „On žárlí a diriguje, co má dělat. Ani zadarmo bych ho nechtěla.“

Doufejme, že se oba polepší a konečně najdou způsob, jak spolu vycházet, aby si možná někdy v budoucnu mohli pořídit i tu rodinu. Jak ale známe scenáristy Ulice, bude to asi ještě hodně trnitá cesta.

Zdroje článku: