Celebrity

30. dubna 2024 09:45

Eliška Reiglová

Adéla Elbel je trojnásobnou maminkou. Na svět přivedla dceru, kontrakce dostala na pódiu

Komička a zpěvačka Adéla Elbel (42) se stala trojnásobnou maminkou. Její dcery Amálie a Vilma se dočkaly sestřičky, která dostala jméno Gréta. Radostnou novinku novopečení rodiče sdělili fanouškům a přátelům prostřednictvím sociálních sítí.

Adéla Elbel a její manžel, textař Michal Rožek, na světě přivítali první společné dítě. Z předchozích vztahů už měli oba dohromady čtyři děti, z nichž dvě jsou plnoleté. O radostnou novinku, že se jejich rodina rozrostla, se podělili na Instagramu. Nadšený tatínek zveřejnil snímek z nemocnice, z něhož štěstí přímo prýští.

Čtěte také: Adéla Elbel o dceři, která skončila po covidu na ARO: Žije díky brutálnímu koktejlu léků

„Mámu má anděla, tátu čerta, Gréta se narodila dnes, na Roberta. Vítej, dcero naše,“ napsal Rožek k fotografii, na níž svou manželku líbá na tvář, zatímco ona se usmívá a v nemocniční posteli drží v náruči svou novorozenou holčičku.

Žádné dlouhé volno

Adéla Elbel patří mezi nejuznávanější stand-up komičky v Česku a o její vystoupení je velký zájem. Původně měla v plánu vystupovat jen do poloviny dubna, ale nakonec i kontrakce přišly zrovna ve chvíli, kdy stála na pódiu a natáčela nové díly pořadu Comedy Club pro Paramount Network. Jako akční žena po dlouhé pauze netouží a zpět do práce se hodlá pozvolna vrhnout poměrně brzy.

„Věřím, že v dobře rozdělené péči mezi rodiči se dá dále pracovat a nerezignovat na své povolání. Mám ale štěstí, že se má miminko narodit začátkem května, takže ano, v šestinedělí pracovat neplánuju… no dobře, jen maličko. Od podzimu už budu v plné síle pracovat dál. Chystám dokonce nový stand-up speciál,“ prozradila před porodem webu Super.cz.

Podívejte se na Adélu Elbel a její focení pro Playboy:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 15. 5. 2024

Současné planetární aspekty posilují váš přirozený soucit s druhými lidmi. Vaše vztahy budou dnes v popředí vaší pozornosti, Berani. Cítíte se dobře a ostatní lidé to na vás poznají. Lidé vás přitahují a chtějí se podílet na vašem léčivém klidu. Naslouchejte bez odsuzování, když si lidé vylévají svá srdce. To je velmi cenná dovednost.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.