Sociální sítě
Nahoru

Desátý ročník veletrhu SEW proběhne letos v listopadu

V pořadí 10. ročník největší výstavy hodinek ve střední Evropě, Salon Exceptional Watches – SEW, proběhne v posunutém termínu, a to na konci listopadu. Ve dvou dnech, pátek a sobotu 22. a 23. 11. 2024, přivítá milovníky horologie, sběratele hodinek a představitele špičkových hodinářských značek v historických sálech pražského Paláce Žofín.

Stejně jako v předchozích letech budou nejenom v hlavním sále, ale i v přilehlých místnostech, prezentovány nejnovější modely náramkových hodinek z více než 8 zemí světa a chybět samozřejmě nebudou ani zástupci z České republiky a Slovenska. Na desátém jubilejním ročníku bude rozšířena výstavní plocha a návštěvníci se také mohou těšit na několik velkých překvapení.

Během posledních let se výstava vyprofilovala a stala se klíčovou pro všechny, kdo obdivují hodinářské umění a jemnou mechaniku. Její expozice jsou živoucím odrazem bohaté historie a neustálých inovací v dynamicky se rozvíjejícím sektoru, jehož obdiv i u nás neustále roste.

Nedávno jsme se vrátili z Watches and Wonders a musím říct, že jsem nadšený z toho jaký je o SEW zájem a jaké značky a osobnosti máme již potvrzené. Na desátý ročník také chystáme několik velkých překvapení a změn. Doporučuji si tedy termín 22.-23.11. zapsat do kalendáře,“ řekl Jan Pokorný, ředitel výstavy SEW.

Veletrh SEW přitahuje s každým ročníkem přední světové značky – od renomovaných horologických domů po průkopnické start-upy. A ani letošní rok nebude jiný. Salon i letos nabídne unikátní možnost vstoupit do světa nezávislých hodinářů, jejichž řemeslné dovednosti a kreativní přístupy poskytují návštěvníkům fascinující vhled do současných trendů. Toto vnímání podpoří i cyklus přednášek Igora Siroty, který se stejně jako v posledních letech, zasadí o zajímavý obsah a unikátní hosty.

Více z rubriky Výstavy a Premiéry

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.