Po příchodu do kuchyně si připadala jako v hororovém filmu. Kvůli osudové chybě ihned volala odborníky

Fotografie: Depositphotos

Ráno vstala pozitivně naladěna, toto rozpoložení ji ale opustilo ve chvíli, kdy vkročila do kuchyně. Přes noc se stalo něco, co nikdo nečekal a málokdo tomu může uvěřit.

Zvláštní domácí nehoda vyvolala otázku o rozsahu krytí domácího pojištění. Je možné, aby lahvička s omáčkou na pizzu explodovala a způsobila značné škody v domácnosti? Otázka zní téměř až neuvěřitelně, pro jednu z mladých maminek se ale tato situace stala skutečností. Dlouho váhala s tím, jak se má k situaci postavit a na koho se obrátit s prosbou o pomoc.

K nezvyklému incidentu došlo v noci

Podle popisu situace došlo k tomu, že během noci, kdy žena poklidně spala, lahvička s hotovou omáčkou na pizzu explodovala jako malá raketa a proletěla místností. I když může příběh znít komicky, realita byla pro ženu méně zábavná. Omáčka způsobila významné poškození domova, jak zmiňuje i web SeniorsClub.

Zatímco omáčku na kuchyňské lince se podařilo snadno setřít, na stěnách a stropu byla situace komplikovanější. Žena si musela najmout profesionálního čističe, aby odstranil rozsáhlý nepořádek. Bohužel, některé skvrny od omáčky byly v malbě stěn tak hluboko zapuštěné, že se rodina brzy bude muset pustit do přemalovávání pokojů.

Při sušení vlasů zničehonic omdlela. Kvůli popáleninám od fénu se v nemocnici probudila bez ruky

Došlo k obvyklému procesu kvašení

Incident se stal poté, co lahvička s omáčkou nebyla vrácena do lednice a následně „vykvasila“. Noční exploze ji katapultovala přes kuchyň až do umyvadla a následně do chodby, kde omáčka nakonec skončila. Žena tento příběh sdílela i na svém profilu na síti TikTok, dočkala se mnoha nechápavých a užaslých komentářů.

@bycaitrose (it doesn’t) Not my favourite sight to find when coming through in the morning. @Woolworths_au … I just wanna talk. #viral #spontanouscombustion #sauceexplosion #crazyvideo #whatismylife ♬ Little Life – Cordelia

Její video rychle získalo velkou popularitu. Tento příběh nejenže ukazuje, jak malý přehlédnutý detail může vést k nečekaným komplikacím, ale také zdůrazňuje význam správného skladování potravin a potenciálně připomíná význam adekvátního pojištění domácnosti. Například o tom, jak správně skladovat vajíčka, jsme v nedávném článku pravidelné čtenáře deníku SvětKreativity informovali.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*