2letý chlapec zaslechl svou oblíbenou píseň a stal se králem tanečního parketu. Je z něj internetový hit

Fotografie: Depositphotos

Teprve 2letý chlapec na sebe strhne pozornost všech přítomných v sále, když nadšeně vběhne na taneční parket a předvede neuvěřitelnou show na svou oblíbenou píseň.

Děti mají úžasný talent dělat z obyčejných věcí neobyčejné. Jejich spontánní chování a absence jakéhokoli studu jsou přesně to, co jim pomáhá být zcela bezprostřední a upoutat pozornost všech lidí kolem. To se podařilo i teprve 2letému Williamovi Stokkebroeovi. Přes noc se stal senzací a hitem internetu, když vběhl na taneční parket, jakmile zaslechl svou oblíbenou píseň od Elvise Presleyho, uvádí web InspireMore.

Parket patřil jen jemu

Zdá se, že Kristina a Petr Stokkebroeovi, rodiče malého Williama a profesionální tanečníci, ovlivnili svého syna natolik, že při zaznění jeho oblíbené písně Jailhouse Rock od Elvise Presleyho nedokáže jen tak postávat opodál a ihned musí vyrazit na taneční parket a pořádně to rozjet. Pohled na tohoto malého chlapíka je k popukání.

Nejde pouze o to, co má na sobě a jaké taneční kroky předvádí, ale o čirou radost v jeho tváři, kterou rozdává na všechny strany, jak píše server MadlyOdd. Jeho nadšení je doslova nakažlivé, všichni přítomní ho podporují tleskáním a zpěvem. Naštěstí bylo publikum duchapřítomné a pořídilo video z této úžasné chvíle, vy jej můžete zhlédnout níže.

Porotci nevěřili 5leté dívce, která si dle nich vybrala nejsložitější píseň. Do 20 vteřin ztuhli úžasem

Přes noc se stal hitem internetu

Jakmile byly záběry zveřejněny na internetu, malý William se stal přes noc absolutním hitem sociálních sítích. Video nashromáždilo miliony zhlédnutí. Chlapcův výkon je pozoruhodný nejen kvůli jeho věku, ale také jeho schopnosti zaujmout tak veliký dav lidí. Energie, kterou předal všem přítomným i uživatelům internetu, byla obrovská.

Williamův tanec je dalším důkazem toho, že se máme od dětí hodně co učit. Je dobré občas zavzpomínat a opět se na svět podívat dětskýma očima. Zahodit stud a užívat si sílu okamžiku. William není jediné dítě, jež odzbrojilo své okolí pozoruhodným výkonem. Na SvětěKreativity jsme již psali o dívce, která svým vystoupením zvedla všechny ze židle.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*