Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čtvrtek 16. května 2024

Svátek slaví Přemysl, zítra Aneta

Výchova dětí pod taktovkou Kate a Williama: Proč se u nich doma nikdy nekřičí?

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Výchova dětí pod taktovkou Kate a Williama: Proč se u nich doma nikdy nekřičí?

Lenka Kučerová

30. dubna 2024 12:29

princ William s dětmi Princ George z Walesu (vpravo), Princezna Charlotte z Walesu (vlevo), Princ Louis z Walesu (uprostřed). Video

Kate Middleton a princ William navenek působí zásadově, ve skutečnosti se ale snaží své děti motivovat nikoliv tresty, nýbrž s nimi o problémech hovořit.

Jak informoval serveru Mirror, zásady mimo dosah zvědavých očí jsou sice benevolentnější, ale stále by se mohly jevit striktně. Řeč je zejména o výchově dětí.

William a Kate zvolili moderní výchovu, která byla zčásti inspirována prací princezny z Walesu v oblasti rozvoje dětí v raném věku.

Manželé tak zavedli několik pravidel, která musí Princ George, princezna Charlotte a princ Louis dodržovat. Zdroj prozradil, že manželé přistupují ke svým dětem klidně a nikdy na ně nekřičí .

"Namísto toho, aby své děti posílaly na do jejich pokojů, Kate a William zavedli pohovku na rozhovor," doplnil pro portál.

Manželé sice mají k dispozici domácí personál, avšak snaží se, aby to u nich vypadalo co nejnormálněji.

V nové knize od Valentina Lowa "Dvořané: Skrytá moc za korunou" autor prozradil, že manželé od svých zaměstnanců požadují, aby se oblékali neformálně, pokud nejde o důležité pracovní schůzky.

"Děti běhají po kanceláři a William nechce, aby bylo dusno. Máme-li důležitá setkání nebo jdeme do Buckinghamského paláce, tak si samozřejmě oblékneme obleky, ale tady žijeme jako rodina," řekl jeden z členů královské domácnosti.

Nejnovější zprávy