Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Komička a moderátorka Adéla Elbel porodila třetí holčičku, která dostala jméno Gréta. Radostnou novinku sdílela Adéla a její manžel, textař Michal Rožek na sociálních sítích.

„Mámu má anděla, tátu čerta, Gréta se narodila dnes, na Roberta. Vítej, dcero naše,“ uvedl pár k fotografiím se svou novorozenou dceruškou.

První kontrakce prý Adéla pocítila během natáčení. Ty prý hned na první dobrou nepoznala, dokonce jí to musela říct až kolegyně. A tak vyrazila do porodnice. „No, pak už jsem to poznala,“ prozradila Adéla i s poděkováním svému porodníkovi a porodnici U Apolináře.

„Tak profesionální péči celého týmu jsem si snad nemohla ani vysnít. Epidurál je zázračný pomocník, díky kterému se rodička zbytečně nevysiluje bolestí a ušetřenou sílu může použít na náročnou závěrečnou fázi a pak radost z dítěte. Díky skvělé péči a spásnému epidurálu jsem včera prožila opravdu hladký a až filmový porod. Byla totiž legrace a vše proběhlo šup šup. Kdybych měla takhle dobrý porod už dřív, bůh ví, kolik bych ještě měla dětí. Takže je vlastně ok, že mě dřív nechali trpět, ale vy, co se na to chystáte, trpět vážně nemusíte,“ prozradila Adéla Elbel detaily svého třetího porodu.

Související témata:

Další články

Načítám