Moje sladké tajemství

Život Prince vyhasl po požití velkého množství opiátů

Moje sladké tajemství

Jeho předčasná smrt otřásla celým hudebním průmyslem.

Byl originální, nebál se šokovat a nebývale se mu dařilo. Ne nadarmo se mu říkalo malý velký muž světové pop music. Prince (†57) byl prostě jedinečný, získal spoustu cen, ale občas s ním bylo hodně těžké vyjít.

Často sice působil arogantně, ve skrytu duše byl ale Prince (†57) velice citlivý a osud si s ním mnohokrát nepěkně prohrál. On ale nikdy nic nevzdával, už jako malý prý řekl své matce, že nad ním stojí strážný anděl, který mu vždycky pomůže. V posledních hodinách jeho života ho ale zjevně opustil…

Mezi rodiči neustále pendloval

Už odmalička měl slušně našlápnuto. Jeho maminka Mattie (†68) byla jazzová zpěvačka, tatínek John Lewis (†85) zase pianista a textař. Svou první píseň napsal Prince už v sedmi letech, přesto

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden