Ondřej Gregor Brzobohatý je prý někdy trochu hysterický. S manželkou si ale nakonec vždy vše vyříkají

od Šárka Cvrkalová
< 1 minuta čtení
Ondrej Gregor Brzobohaty, Daniela Pisarovicova
Zdroj: Profimedia

Ondřej Gregor Brzobohatý a Daniela Písařovicová se vzali loni na podzim. Jaké je jejich soužití od té doby? Jaké problémy řeší? Zatímco smyslu pro humor si na manželovi cení, existují i věci, které moderátorce na herci vadí.

Sama byla na pozornost médií zvyklá, přece jen se v showbyznysu pohybovala už dříve. Po začátku vztahu s Brzobohatým se ale zájem lidí zvýšil. A to i vzhledem k tomu, že jejich vztah byl zpočátku doprovázen situací okolo rozchodu Ondřeje s Taťánou Kuchařovou.

Nechce mluvit o některých věcech

Písařovicová se vyrovnává s vlnou pozornosti složitě. O některých věcech příliš mluvit nechce, média i fanoušci na to ale ohledy neberou.

„Celkově mi třeba těhotenství přijde hrozně intimní. Každý by to měl veřejně říct, až se na to bude cítit, a ne, že se ho na to bude někdo ptát. Kamarádky bych se také nezeptala, jestli už je konečně v tom,“ pozastavila se nad jedním z příkladů.

Ondřej hysterka

Ondřej svou partnerku okouzlil smyslem pro humor. A toho si na něm cení dodnes. Ona ho zase podporovala během těžkých chvílí, když se o něm v médiích nemluvilo vždy úplně nejlépe.

Na druhou stranu ale moderátorku na herci nakteré věci vytáčejí. Někdy je prý například přehnaně hysterický.

„Ještě má takovou krásnou vlastnost, že se dokáže samonaštvat. Já nemám ráda hádky. A když se dostávám do nějaké situace, tak občas mám pocit, že bych mohla říct něco, co by mě druhý den nebo možná za deset minut mrzelo, tak radši mlčím,“ popsala pro Kafe.

Doplnila, že má ale její muž sebereflexi a dokáže si uvědomit, když něco přehnal. Takže si to ve výsledku všechno nakonec vyříkají. Prozatím jim tak ve vztahu vše klape skvěle a zdá se, že se na tom nic nezmění.

Zdroj: Kafe, Super, Blesk, Aha!, OnlyU

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články