Peter Nagy: Třicetileté chození do fitka se mu vyplatilo. Udržuje se v kondici a jde s dobou

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
Peter Nagy
Zdroj: Profimedia

Slovenský zpěvák Peter Nagy se zapsal do povědomí fanoušků svým typickým chraplavým hlasem a kudrnatou hřívou. A ani po letech se na těchto poznávacích znameních nic nezměnilo. Je mu 65 let, stále ale vystupuje. A udržuje se také ve skvělé kondici cvičením.

Nejvíce ho proslavil pravděpodobně hit Kristínka iba spí. Se skupinou Indigo nahrál celkem sedmnáct alb, připomíná Deník. Ačkoli patří k hudebníkům, kteří se proslavili už před lety, i dnes vystupuje. A vypadá skvěle především díky tomu, že chodí 30 let pravidelně do fitka.

Nová láska

Před dvěma roky se v médiích objevila informace o tom, že se Peter Nagy rozešel s partnerkou, se kterou byl více než 9 let. Sám ale dlouho nezůstal. V současné době má novou přítelkyni.

A to konkrétně fitness trenérku, která mu s jeho tréninky pomáhá. Chodit přes 30 let do fitka se tak hudebníkovi vyplatilo nejen kvůli postavě.

„Ona trénuje fitness a aplikuje to na mně. Jsem první na ráně. Cítím se dobře do dvacáté hodiny, pak přijde únava, pak přijde víno a zase jsem to já!“ citoval nedávno jeho slova server Aha!

S věkem bojuje i v dalších ohledech

Nagy si uvědomuje, že s vysokým věkem se dá bojovat hned několika způsoby. Udržuje se fyzicky v kondici a nová láska ho samozřejmě naplňuje energií.

Jak ale podotýká, je třeba se také učit novým věcem a jít s dobou. Pokouší se tak například přijít na kloub všem možným novým technologiím a nezůstávat v těchto ohledech pozadu.

„Říkal jsem to na koncertech, že s věkem je třeba bojovat. A každý si myslel, že začnu mluvit o tom, že chodím do fitka, jako že chodím, ano, ale… Já mám přítelkyni, která je trenérka fitness, takže já musím chodit. Bojovat ale musíš i tím, že se seznamuješ s technologiemi,“ vysvětlil.

I ve svém věku se tak fyzicky i mentálně udržuje zpěvák v kondici, objevuje se na pódiích, drží si své fanoušky a dělá vše pro to, aby se mu ještě dlouho ve všech těchto ohledech dařilo.

Zdroj: Blesk, Kafe, Aha!, Deník, Extra

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články