O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

"CÍPÁK" KUDLANKA PDF Tisk E-mail
Úterý, 30 duben 2024
Ahoj kámošky a kámošové, určitě ste si všimli, že poslední dobou nějak pauzíruju. A – už to mám černý na bílym. Ne, nejni to Alzheimer, ani demence, ale fakt jsem nemocná - mám setsakra vošklivej zánět močových cest. Au au, fakt bolavej a nepříjemnej. Bylo mi mizerně už delší dobu, ale minulý týden jsem navštívila svou báječnou paní doktorku, dostala žádanku a ampuli, kterou pak další den i s náplní odevzdala v laboratoři. Následně vyčkala pár dnů, tedy víc než pár, ale každopádně, výsledek tu je, a já dostala e-recept.


 

Když budu hodná a třikrát denně brát o jednu piluli navíc, tedy jednu ATB ještě k těm ostatním, co beru, tak snad do tejdne bych měla být  OK.

Ale teď je mi opravdu velmi velmi mizerně.

Už čtvrtý den mám příšernou zimnici – a to prosím v době, kdy je venku na tričko…

Spím-nespím, ale hlavně hlava moc nefunguje, takže se omlouvám, a zatím se tu nic extra novýho nedočtete.

Snad se zítra víc zmátořím…

 

Ale kdyby nějaká ta dobrá duše něco napsala, poslala...

Třeba o tom, kam pojedete v létě na dovolenou, případně na chalupu atd. 

Jo, bylo by to fajn, moooc fajn.

 

Jo, a můžete se těšit na docela zajímavý pokračování bláznivých osudů jednoho domu.

Mj. také jste měli někdy sousedy, co komunikují se světem vylepováním textů na svá okna, případně obrázků na své dveře?

 

 



 

Tak tohle potěšení tu máme, píše mi jedna nešťastná sousedka. Pochopitelně, že tohle je jen "třešnička na dortu"  :- ))) Měla by spíš napsat výstižněji „poděšení“, ale dnes zvládnu sem dát jen tenhle jeden obrázek pro namlsání… Rozhodně se tamější obyvatelstvo nenudí.. 

 

Mj. to minulé psaní o tom nešťastném paneláku je  ZDE - RAČTE KLIKNOUT!

 

 

 

Tak se mějte dobře,

a držte mi palce, ať je mi zas fajn

d@niela

 
Komentáře (5)add feed
... : mamča
d@niela : Přeji brzké uzdravení ! Antibiotika zabírají během dvou dnů, tak snad brzy bude líp.
Se SVJ mám taky bohaté zkušenosti, převážně negativní, tak jsem ráda, že jsem z paneláku vypadla na wenkov. Né, že by tu bylo všechno natřené na růžovo, ale ten "pokrok" tu jde pomaleji.
květen 01, 2024 06:41
... : d@niela
milá mamčo, moc děkuji za starost nad mým bebíčkem, pevně doufám, že do dvou dnů na tom budu podstatně líp.
Zdravím do té krásné zelené pohody :-)

pokud se týče toho obrázku a dalších peripetií s tím spojených: Jedná se o záležitost už dva roky se vlekoucí, kdy se do domu přistěhovala nová partaj: dvě dámy, jedna mladší, jedna starší. Od té doby se stále něco děje.
O předchozích hrůzách se můžeš dočíst, návod viz výš.

Nyní se vyměňovaly klíče za nové. Takže na dveřích do sklepa, na dveřích do chodby do sklepa a všude na dveřích byl vyvěšen list papíru s oznámením, že všichni dostanou nový klíč, stačí se jen přihlásit, převzít a podepsat.
ovšem to, že stále třískají v kteroukoliv dobu dveřmi, že vyřvávají do prázdného domu, to se nemění; je to strašné a policajti také nevědí, co s nimi.

tak to jen tak na vysvětlenou...
květen 01, 2024 09:48
... : Marie
Ahoj Damielo. Nejdříve jsem ani nechtěla odepisovat a radit, určitě se to už tady probíralo. Ale myslím na tebe už druhý den, tak to jdu sepsat. Jednou v životě jsem taky zažila zánět močáku a nikomu to teda nepřeji a ani nezávidím. Byly velikonoce, vše pozavíráno ale jednu lékárnu jsem našla a poradili mi Lichořeřišnicové kapky. Stálo to 140 korun a vykapala jsem je za 24 hodin, ale pomohly. Od té doby jsem je měla doma v zásobě. Pak jsem objevila kuličky ROWAtinex a mám je v zásobě. A když jenom trošičku ucítím něco nebo chodím častěji čurat, hned si dvě kuličky zapiju a už se mi nikdy bolest nerozjela. Mám zásobu 5 krabiček. A teď proč to taky píšu. Nastává čas, kdy se bude muset člověk starat sám o sebe, už nikdy nebude nic jako předtím. Představ si, že třeba týden nepůjde elektřina. Musíme být připraveni a postarat se o sebe tak nějak dopředu. Když čtu větu, že ti bylo mizerně delší dobu, tak to tak nejde. Člověk se musí starat o své zdraví pokud ho má. Nechci strašit, ale v dnešním ovoci nebo zelenině opravdu dostatek vitamínů není. Existuji multivitamíny i pro seniory. Pak existují čaje - lymfatický, DNA, kopřivový, ženský čaj a podobně. Antibiotika pomůžou, ale nadělají ještě větší paseku. Určitě už je ti lépe nebo i úplně dobře, ale dělej vše pro to, aby takováto situace nenastala. Měj se dobře a hlavně zdravě.

květen 02, 2024 15:00
... : d@niela
děkuju všem za soucítění, je to fakt hnus a nikomu to nepřeju. Ale dnes večer už je to lepší, už nemám takovou zimnici. Nejhorší byly ty "psí procházky", ještě že můj milovanej čoklík je natolik samohlídací, že si všechno v pohodě vyřídí sám, oběhne a občůrá potřebné patníky, odevzdá své dva bobky, které já, chudáček, zvednu a odnesu do nejbližšího odkladiště.
Pevně věřím, že zítra bude všechno lepčejší. smilies/grin.gif
- - - - - -
Jinak (stejně jako ono SVJ) jsem zvědavá, jaké bude mít tahle humorná sousedská story pokračování.
květen 02, 2024 22:28
... : d@niela
A ještě jsem zapomněla!!!
Milá Marie, DÍKY, DÍKY!
Kapičky i kuličky jsem si poznamenala, stejně jako nějaký ten uro.. čaj, a zítra se stavím v lékárně.
květen 02, 2024 22:31
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]