Astročlánky

1. května 2024 05:30

Sára Částečková

Horoskopy lásky od 1. května 2024: Složte zbraně a usmiřte se

Lásku nejvíc pocítí Berani, Štíři a Vodnáři. Svého osudového partnera hledejte mezi lidmi, kteří jsou vám blízcí a jste podobně naladěni. Jaké energie vás budou v lásce provázet podle horoskopu tento týden?

Beran

V oblasti lásky a vztahů se začínají dít nesmírně krásné a obohacující zázraky. Vaše srdce se naplní láskou natolik, až pohár radosti bude přetékat nádhernými city a emocemi. Štěstí se samozřejmě usmívá také na všechny, kteří lásku hledají nebo mají srdíčko zlomené zklamáním.

Býk

V oblasti lásky a vztahů přichází uvolnění a úleva. Pocítíte velkou touhu udobřit se s partnerem i rodinou. Pokud vás stále trápí nedořešené spory, nechte je v minulosti a otevřete své srdce usmíření. To, že se všem vzájemně uleví, vás naplní nesmírnou láskou a vděčností.

Blíženci

Pokud jsou vaše vztahy napjaté, může se stát, že se situace vyostří a klidná komunikace se změní v bouřlivou hádku. Nebojujte, milujte a komunikujte v harmonii se svým srdcem. Jen tak naleznete klid a lásku. Nebojte se promluvit s partnerem o svých pocitech a oba si ujasněte, co chcete změnit. Ostatní páry, pozor na slova, mohla by nechtěně zasadit ránu a bodnout do srdíčka.

Rak

V lásce a partnerských vztazích se blýská na lepší časy. Představte si, že stojíte pod širým nebem a jen pro vás svítí hvězdička, která vám splní vaše sny a přání. Vaše touhy se naplňují, radujte se. Štěstí přeje také těm, kteří jsou osamělí a touží po své spřízněné duši.

Lev

V lásce se na chvíli zastavil čas. Všechno se najednou zdržuje. Komunikace vázne a vaše napětí se stupňuje. Zastavte se, zhluboka dýchejte a přestaňte se bát. Nic zásadního se totiž neděje. Uvolněte napětí a dopřejte sobě i partnerovi svobodu. Pokud ho budete tlačit tam, kde se necítí dobře, všechno se jen zhorší. Trpělivost, klid a láska je klíčem k vašemu štěstí.

Panna

Pokud jste v lásce zklamaní, bolaví a prožíváte žal z rozchodu, dopřejte si dostatek času na vyléčení ran. Nezůstávejte však v těchto energiích zbytečně dlouho. Co se stalo, je minulost, upřete svůj zrak na přítomnost a začněte se dívat na svět očima lásky. Zadané páry, pozor na hádky, jsou zcela zbytečné.

Váhy

Buďte v lásce trpěliví. Pokud máte svého partnera věrně po svém boku a prožívali jste složitější období, vaše láska teď potřebuje delší dobu na to, aby překonala všechny překážky. Jestli lásku usilovně hledáte a nedaří se vám najít svou spřízněnou duši, vytrvejte, přijde později.

Štír

Staré a nefunkční vztahy se v klidu ukončí. Jemně a láskyplně vplujete do nového partnerství, které se objeví, aniž byste cokoliv udělali. Vaše osudová láska si vás najde sama. Štěstí se usmívá také na nezadané, harmonický vztah je již velmi blízko.

Střelec

Pocit, že stojíte dlouho na místě a ve vztahu se nic neděje, vás může přivádět k šílenství. Nezmatkujte, milujte a jemně poodstupte stranou. Partner vůbec netuší, co se s vámi děje, v klidu mu sdělte své pocity a on vám nabídne svou podporu a otevřenou náruč. Nezadaní, nespěchejte a vydržte, láska přijde později.

Kozoroh

Udržujte si v partnerství nezávislost a svobodu. Nedovolte ostatním, aby vám řídili život a radili, jak se máte ke své lásce chovat. Potom prožijete pohodové dny a váš partner ani nepostřehne, že jste procházeli malým peklem ve svém srdci. Štěstí se usmívá také na všechny, kteří lásku hledají, spojíte se s partnerem, po kterém již tak dlouho toužíte.

Vodnář

Partnerské vztahy zcela ovládne ženská energie. Muži se mohou ke svým partnerkám chovat jemně, láskyplně a jinak, než je obvyklé. Rozmazlujte se navzájem a dopřejte si dárek v podobě společné večeře nebo víkendového pobytu. Ženy, které své vztahy láskyplně řídí, pocítí velkou vděčnost a lásku ke svým nejbližším.

Ryby

Vztahy, které stojí na pevných základech, pocítí velkou vděčnost a lásku. Důvěra a vzájemné uznání povznáší váš vztah na zcela jinou úroveň. Štěstí se usmívá také na všechny, kteří lásku hledají a ví, jakého partnera chtějí po svém boku. Nezůstávejte doma a vyrazte do společnosti nebo na výlet.

Květen podle výkladu karet:

Sdílejte článek
Štítky láska energie vztah horoskopy horoskop lásky partnerské horoskopy horoskop 2024

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 5. 2024

Berani, to, zda byste měli vynaložit určitý výdaj, by mohlo způsobit určité napětí mezi vámi a partnerem. Možná si myslíte, že to nyní není možné, zatímco váš přítel je rozhodnutý do toho jít. Dnes není vhodný den na to, abyste se v této záležitosti snažili dosáhnout dohody. Ani jeden z vás pravděpodobně neustoupí. Počkejte pár dní, až budete oba méně napjatí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.