Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka hudebníka Petra Jandy (82) sice do společnosti tak často nechodí, ale když už vyrazí, svým outfitem na sebe obvykle strhne pozornost. Na premiéru filmu Django, který mapuje život jejího muže po boku kapely Olympic, oblékla Alice Jandová bílý sexy korzet.

„Je to vánoční dárek od Petra, ale pod stromečkem chyběl. Zůstal ležet někde na recepci, kde ho zapomněl vyzvednout, takže jsem ho dostala až v lednu,“ prozradila Super.cz, v čem se svému manželovi líbí. „Mám ho na sobě poprvé, on totiž není moc pohodlný,“ smála se Alice.

Na film se těšila, i když to, co obsahuje, samozřejmě věděla. „Finální verzi jsem neviděla, ale všechny záběry ano, protože jsme schvalovali scény,“ vysvětlila Alice, která je spolu s dcerami Anežkou a Rozárkou důležitou součástí snímku. Ani ty samozřejmě v kině nechyběly. Starší už dokonce přestala protestovat proti fotografování, což je dobře. Vyrostla z ní dlouhonohá kráska, která oba dva rodiče přerostla.

„Myslím, že je to věkem, že už jí ta pozornost tolik nevadí. Už jí bude přece jenom patnáct. Celá se změnila. A pokud jde o tu výšku, čapla v rodině nějaký dobrý gen. Docela jí závidím. Jak je vysoká, vypadá na ní všechno oblečení hezky,“ uzavřela Alice.

Další články

Načítám