Celebrity

1. května 2024 06:45

Tomáš Durčák

Domenico Martucci vzpomíná na Bartošovou: Byla to krásná, skromná a citlivá žena

Domenico Martucci zavzpomínal na Ivetu Bartošovou

Domenico Martucci byl jedním z posledních mužů, s nimiž měla Iveta Bartošová v životě vztah. Pokusil se jí ujmout po rozvodu s Jiřím Pomejem, kdy měla psychické problémy a marně bojovala se závislostí na alkoholu. Italský hrabě nyní na svou dávnou lásku zavzpomínal a prozradil také, jak vypadá jeho soukromý život.

Psal se rok 2011, když Iveta Bartošová vyrazila se svým novým objevem Domenicem Martucciem do Itálie na jeho sídlo. Pozval ji tam on sám s tím, že se společně pokusí vyzrát na její dva největší démony – špatný psychický stav a sklony k alkoholismu. To se nakonec příliš nepodařilo a po Ivetině návratu zpět do Česka vztah skončil rozchodem.

Zpěvačka posléze tvrdila, že Martucci je patologický lhář a chtěl se skrz vztah s ní jen zviditelnit. Zároveň ji mělo vytočit, když italský hrabě odcestoval téhož roku na dovolenou sám, bez ní. Tím však jejich příběh zcela neskončil. Když totiž o dva roky později Ivetu do Itálie „unesl“ její fanatický fanoušek Zdeněk Macura, skončila tehdy nakonec opět v domě Martucciho.

K tomu se následně dobýval tehdejší partner Bartošové Josef Rychtář, který se svou lásku pokoušel zachránit. Domenico Martucci posléze na svých sociálních sítích popsal, že když k němu s Macurou dorazila, nebyla Iveta schopná pohybu ani srozumitelné komunikace. Rozhodl se jí proto zajistit hospitalizaci na italské klinice, kde podstoupila několik vyšetření.

Na základě vyšetření tehdy prý lékaři nedoporučili Bartošové cestovat, avšak i přesto si ji Josef Rychtář odvezl. „Bohužel evidentně její zdravotní stav není prioritou pro všechny,“ uvedl tehdy Martucci. Fakt, že Iveta Bartošová pro něj něco opravdu znamenala, Domenico dokázal i tím, že krátce po její sebevraždě dorazil do Uhříněvsi, aby před domem zpěvačky zapálil svíčku.

Nyní, po deseti letech od tragédie, na Ivetu Bartošovou zavzpomínal a prozradil také detaily o tom, jak dnes žije. Domenico je šťastně ženatý s manželkou Nicole, s níž vychovává syna Alexandra Vincenta. Martucci se snaží co nejvíce času trávit s rodinou, pravidelně cestují mezi několika svými domovy, avšak velké množství času stále tráví v Itálii.

„Na Ivetu vzpomínám jen v tom nejlepším. Byla to krásná, skromná a citlivá žena,“ řekl Martucci v pořadu Showtime. „S manželkou obchodujeme na finančních trzích a pohybujeme se mezi Českem, Emiráty a Itálií,“ popsal svůj dnešní život italský hrabě, který s Ivetou v posledních dvou letech jejího života strávil nemalé množství času.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 5. 2024

Berani, to, zda byste měli vynaložit určitý výdaj, by mohlo způsobit určité napětí mezi vámi a partnerem. Možná si myslíte, že to nyní není možné, zatímco váš přítel je rozhodnutý do toho jít. Dnes není vhodný den na to, abyste se v této záležitosti snažili dosáhnout dohody. Ani jeden z vás pravděpodobně neustoupí. Počkejte pár dní, až budete oba méně napjatí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.