Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anne Hathaway (41) je se svou nezaměnitelnou kombinací talentu a šarmu jednou z nejzářivějších hvězd Hollywoodu. Na premiéře nového filmu poutala pozornost svými červenými šaty bez ramínek a s dlouhým rozparkem, ve kterých ještě více podtrhla zprávu, již má snímek hlásat. Že zralé ženy mají hodně co nabídnout.

Oscarem ověnčená herečka, známá svými rolemi od komedií přes muzikály až po vážná dramata, má na kontě úspěšné tituly jako Deník princezny, Bídníci nebo Ďábel nosí Pradu. Od posledního titulu z vyjmenovaných už sice uběhlo dobrých osmnáct let, přesto jsou všechny představitelky hlavních rolí (Anne Hathaway, Emily BluntMaryl Streep) stále v kurzu.

Kromě své filmové kariéry se Hathaway také věnuje charitativním aktivitám a občas se nebojí hlasitě promluvit i ve veřejných debatách. Své tělo si řádně udržuje a nebojí se ho poodhalovat. Poslední dobou si oblíbila šaty bez ramínek s poodhaleným dekoltem.

Nyní se Anne vrací na obrazovky s novým romantickým dramatem Představa o tobě (The Idea of You). Film sleduje samotářskou čtyřicetiletou matku Solène (Anne Hathaway), která naváže nečekaný románek se čtyřiadvacetiletým Hayesem Campbellem (Nicholas Galitzine), zpěvákem nejžhavější chlapecké kapely na světě s názvem August Moon.

Jak to tak bývá, i přes prvotní vzájemnou chemii si mladšího popového idola Solène nechce pustit k tělu, ale nakonec jeho šarmu podléhá. Příběh, který se poté mezi hlavními hrdiny vyvíjí, je plný vášně a romantiky, což přitahuje pozornost paparazzi a stává se senzací sociálních sítí. Příběh je dle fanoušků inspirovaný milostným životem Harryho Stylese. Autorka předlohy to však popírá.

Film vychází ze stejnojmenné knihy z roku 2017. „Chtěla jsem napsat román, který by zpochybnil některé mýty: že ženská sexualita přestává existovat po dosažení středního věku, že když máme děti, přestáváme být sexuálně přitažlivé nebo životaschopné, že se ženy v určitém období svého života, kdy by měly být nejsilnější a nejplodnější, stávají neviditelnými,“ říká autorka předlohy, spisovatelka Robinne Lee.

Jestli se film a jeho sdělení povedly, můžete posoudit sami od 2. května na Prime Video.

Další články

Načítám