Pro všechny, kteří trpí hypotyreózou, je na konci tunelu jasné světlo.

Zapomeňte na všechny argumenty o tom, jak je obtížné zhubnout, když trpíte touto nemocí.

Řešení máte pravděpodobně přímo před sebou. Leží v jídle, které denně jíte.

Dodržováním níže uvedených drobných inovací můžete žít zdravěji a více se těšit z toho, jak vaše tělo vypadá a jak se cítí.

Abnormální funkce štítné žlázy je uváděna jako největší faktor bránící zdravému hubnutí. Dochází k narušení produkce hormonů, což způsobuje zvyšování hladiny špatného cholesterolu a tuku. Ženy mohou také nazývat nadýmání.

Nyní je však čas získat zpět své štěstí. Následujících šest účinných způsobů vám pomůže vyvážit stravu a vyhnout se některým škodlivým potravinám.

1. Startovací balíček je nezbytný

V první řadě si musíte říct, že jde o startovací balíček. Jde přece o vaše zdraví.

Když už to funguje, tak ještě slovo o cukru.

Pravděpodobně jste už nejednou v životě pocítili, jak vaše oslabená štítná žláza prosí o ochutnání sacharidů (cukru). Problém nastává, jakmile tuto chuť uspokojíte rafinovaným cukrem, nejjednodušším sacharidem.

Hlavním problémem těchto sacharidů je, že je tělo zpracovává rychleji než jiné sacharidy. To znamená, že se cítíte hladovější a hladovější, aniž byste se starali o to, kolik toho sníte.

A právě v tom spočívá problém. Sacharidy způsobují, že na to, co sníte, máte dlouhodobě chuť. Takže jich jíme více, abychom se cítili spokojení.

Nejběžnějšími zdroji jednoduchých cukrů (sacharidů) jsou:

Výrobky z bílé mouky
Minerální vody s cukrem
Ovocné šťávy
Potraviny obsahující kukuřičný sirup
Balené snídaňové cereálie
Obyčejný stolní cukr
Existuje způsob, jak uspokojit své chuťové pohárky. Nazývá se „komplexní sacharidy“. Výhodou komplexních sacharidů je, že se v těle zpracovávají pomaleji než monosacharidy. To znamená, že pocit sytosti trvá déle a zabraňuje rychlému zvýšení hladiny cukru v krvi. Kromě toho nezpůsobují závislost na cukru.

Zařaďte proto do svého jídelníčku komplexní sacharidy:

obiloviny, jako jsou celozrnné obiloviny
100% ovocné šťávy
hnědá rýže
ovesné vločky

Pokračování na další straně