Neděle , 19. 05. 2024

Ivo

Martin Hofmann v české kriminálce překonal konkurenci, zastínil i novinku na Primě.

Martin Hoffman a nová česká kriminálka Vedlejší produkt si získaly divácké srdce a výrazně ovlivnily televizní tabulky. Seriál nejenže posílil pozici České televize, ale svým úspěchem zastínil i ostatní nové pořady včetně očekávané premiéry na Primě.
Hofmann
Nový seriál na ČT slaví úspěch

01. 05. 2024

01. 05. 2024

Úspěch nové kriminálky

První díl kriminálního seriálu České televize, Vedlejší produkt, který režíroval Peter Bebjak, se setkal s výrazným zájmem diváků. Tento seriál přilákal více diváků než jeho předchozí dílo To se vysvětlí, soudruzi! a pozitivně ovlivnil celkovou sledovanost České televize.

Martin Hofmann v novém seriálu České televize

Dopady na konkurenci

Podle informací z portálu Mediaguru došlo po uvedení Vedlejšího produktu k poklesu sledovanosti u seriálu Vytoč mého agenta na Primě, který opustil top šest nejsledovanějších pořadů nedělního večerního vysílání. Seriál Iveta na Nově si i přes novou konkurenci udržel druhé místo v žebříčku sledovanosti.

Martin Hofmann v hlavní roli

Seriál sleduje osudy detektiva Josefa, který je hraný Tomášem Maštalírem, a jeho kolegy Michala, kterého ztvárňuje Martin Hofmann. Detektiv Josef je nucen každý rok procházet nevyřešené případy jako trest za používání nelegálních metod při vyšetřování. V rámci této rutiny narazí na případ zavražděné osmnáctileté Evy, který musí vyřešit před jeho promlčením za šestnáct dnů.

Předpokládaný vývoj

Vedlejší produkt se těší značné popularitě a diváci s napětím očekávají další dva díly, které budou vysílány v neděli večer po osmé hodině. S ohledem na dosavadní úspěch a kvalitní obsazení lze předpokládat, že seriál si udrží silnou pozici ve sledovanosti.

Závěrečný komentář

Peter Bebjak, po neúspěšné kinematografické novince Smršť, zaznamenal s televizním seriálem Vedlejší produkt významný úspěch. Seriál, který kombinuje napínavý příběh s vynikajícími hereckými výkony, jasně ukazuje, že česká kriminálka má stále co nabídnout.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Vše, co zatím víme o 3. sérii „A jak to bylo dál“

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Costume Institute Gala neboli Met Gala. Největší a nejvýznamnější charitativní akce módního světa konaná každoročně první květnové pondělí ve prospěch Metropolitan Museum of Art v New Yorku. Po dvou letech je konečně zpátky, a to ve své plné kráse a extravaganci.
Ve většině medií proběhla zpráva nejen o oceněných filmech a osobnostech v anketě Český lev, ale také o tom, kdo měl co na sobě. Dress code, neboli pravidla oblékání na určité události, mnoho umělců nedodrželo. Ve světě nedodržování takových pravidel může znamenat i zákaz vstupu na dané místo. Co znamenají jednotlivé pojmy na pozvánkách na akce?
Bylinky nemusí být používány jenom k tomu, aby nám zajímavě ochutily jídlo a aby také zajistili jeho příjemnou vůni. Bylinky jsou odnepaměti používány také v lidovém přírodním léčitelství. My se aktuálně podáváme na ty, které jsou nejlepším pomocníkem pro naše plíce.
I když dříve bylo naprosto normální, že si děti sem tam od rodičů vysloužily nějaký ten pohlavek nebo plácnutí přes zadek, v dnešní době se na tělesné tresty nahlíží úplně jinak. Zatímco naši rodiče nebo prarodiče na občasném proplesknutí neviděli nic špatného, ba naopak byli zastánci hesla "škoda každé rány, která padne vedle", dneska jakmile na dítě vztáhnete ruku, hned se na vás společnost dívá skrze prsty.
Nalíčit se do práce je jedna věc. Do divadla už to zabere trochu více času, ale tohle? Kompletní make-up změní vaši visáž tak, že vás nikdo nepozná! Těchto pět příkladů vám ukáže, že se dá z každé ženy vyrobit kráska.
Zavodnění lidského těla je problém, se kterým v dnešní době bojuje mnoho lidí z moderního světa. Příčin může být hned několik. Zbavit se přebytečné vody je přitom velmi snadné. Podívejte se na příznaky zavodnění a na pár tipů, díky kterým se vody lehko zbavíte.
Svou domácnost můžete zpestřit různými věcmi. Zatímco někdo sází na bytový textil, jiný si raději pořizuje pokojové rostliny, které dokážou vdechnout interiéru život. Pakliže patříte také mezi pěstitele, kteří touží po jedinečném prvku ve svém domově, naučte se pěstovat amarylis. Působivou pokojovou rostlinu, která je stokrát hezčí než barevný povlak na polštář.  
Alternativní způsoby bydlení si lze představit různě, možností je skutečně celá řada. Nemusíte se přitom cítit nepohodlně nebo se vzdát svého komfortu. Alternativní bydlení ale dnes již nepředstavuje jen způsob, jak ušetřit finance. Jde také o udržitelný způsob bydlení, který šetří naši planetu.
Zajímá vás, co právě teď vaše dítě v děloze dělá? To se podle jeho stáří dá snadno zjistit. Kdy začíná vnímat hlasy i sladkosti, na kterých si pochutnáte? A jaký měsíc je pro něj velmi zásadní, protože poprvé otevře oči?
Každý z nás se narodil v nějakém znamení. Jeho charakteristika ovlivňuje náš života naši osobnost. Znamení je celkem 12 a společně vytvářejí zvěrokruh. Jeho souhvězdí jsou rozmístěná na hvězdné obloze. Znamení zvěrokruhu pak určuje jeho poloha ke Slunci v daný datum a čas. Znamení se neshodují s měsíci. Každému znamení přináleží nějaké kameny. V jejich pozitivní účinky věřili lidé již v dávné době. Používali je nejen na ozdobu, ale také jako talismany. Některé kultury používaly kameny jako léčivé prostředky.
Být krásná v každém okamžiku. To je jeden ze základních nároků, které moderní společnost klade na ženy. Obvykle jde o požadavek nejdůležitější a v mnoha situacích dokonce jediný. S váhou, drobnými potížemi pokožky nebo stylem oblékání sice mohou příslušnice něžného pohlaví něco dělat, chtějí-li, ale existují i estetické nedostatky, s nimiž se život mění v peklo.

Výběr článků

Jde na vás nachlazení a potřebujete se ho rychle zbavit? Přepadla vás velká rýma, pociťujete bolest hlavy a cítíte se slabí? V dnešním článku vám prozradím, jak z toho vyváznout co nejrychleji! Zároveň vám povím, jak tomu předejít. Takže pokračujte ve čtení, abyste se dozvěděli informace, které vám budou přínosné.
Šnečí sliz můžeme stále častěji vidět jako součást drahých kosmetických přípravků. Než se stal trendem pro podporu krásy, byl ve starověkém Řecku lékem na záněty. Mnoho žen o něm ještě neslyšelo a některé na něj jen nevěřícně koukají v obchodních regálech. Představíme si, co to šnečí sliz je a jaké má potenciální přínosy.
K létu neodmyslitelně patří i veřejná koupaliště, hotely nebo wellness. Během relaxace u vody se ale mějte na pozoru. Odnést si totiž můžete hned několik nepříjemných problémů! Mykotické infekce, tedy dermatomykózy, nejsou zrovna přívětiví společníci.

Nepřehlédněte

Pokud se vám podařilo něco zhubnout přes léto, nebo zkrátka chcete jen udržet, to co máte, máme pro vás tipy, které fungují. Stačí dodržovat tyto jednoduché stravovací návyky.
Možná by vás ani nenapadlo, že masáž a pořádnou péči ocení i váš čtyřnohý kamarád. Podívejte se, jak si relaxující buldoček užívá masáž!

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek