Zavřít reklamu

Calcbot 2

Calcbot 2 je elegantní a intuitivní kalkulačka pro iPhone, která vám pomůže s výpočty všech typů. Nabízí širokou škálu funkcí, které usnadní a zpříjemní počítání. Calcbot 2 zvládne základní matematické operace (sčítání, odčítání, násobení a dělení) i pokročilejší funkce, jako je trigonometrie, statistika a práce s proměnnými. Aplikace mimo jiné také ukládá historii všech vašich výpočtů, takže se k nim můžete kdykoli vrátit a zkontrolovat je.

Aplikaci Calcbot 2 stáhnete bezplatně zde.

Wake Up Light – Sunrise Alarm

Wake Up Light Sunrise Alarm je chytrý budík, který vám pomůže probudit se přirozenějším a příjemnějším způsobem. Simuluje východ slunce postupným rozsvěcováním světla, čímž napodobuje přirozený proces probuzení a podporuje produkci melatoninu. Nabízí širokou škálu funkcí, které vám pomohou lépe se vyspat a ráno se cítit svěží a plní energie. Parametry buzení si můžete sami plně přizpůsobit. Aplikace také nabízí výběr z uklidňujících zvuků přírody, které vám pomohou relaxovat a usnout. Můžete si vybrat z ptačího zpěvu, šumu moře, zvuku deště a dalších zvuků.

Aplikaci Wake Up Light stáhnete bezplatně zde.

That Word

That Word je zábavná a edukativní hra pro iPhone, která vám pomůže rozšířit si slovní zásobu a zlepšit své jazykové dovednosti. Hra nabízí širokou škálu herních režimů a aktivit, které vás zabaví a zároveň pomohou učit se nová slova. That Word je jednoduchá, nenáročná hra na hledání slov. Cílem je nasbírat co nejvíce bodů tím, že napíšete co nejvíce slov ze šesti náhodně vybraných písmen. Každá sada šesti písmen může hláskovat alespoň jedno šestipísmenné slovo – abyste mohli pokračovat do dalšího kola, musíte jedno z těchto šestipísmenných slov najít dříve, než se vyčerpá čas.

Aplikaci That Word stáhnete bezplatně zde.

 

Later

Later vám umožní uspořádat všechny důležité články. Důležité odkazy můžete označit, označit je pro lepší kategorizaci a dokonce je uložit offline, abyste si je mohli přečíst na cestách, když nemáte připojení k síti. Later umožňuje tak přenést odkazy ze služeb, jako je Pocket, Instapaper, GoodLinks a další. Stačí přejít do nastavení aplikace Later a klepnout na možnost importu.

Aplikaci Later stáhnete bezplatně zde.

https://apps.apple.com/us/app/later-save-links-for-later/id1507396839

Dnes nejčtenější

.