Ida (22): Můj přítel mi nechtěl dát pusu pod rozkvetlou třešní. Tak jsem si našla někoho jiného

zamilovaná, zasněná
Zdroj: Freepik

Na svůj nejdivočejší První máj Ida nikdy nezapomene. V jediném dni zjistila, že je její přítel blbec, že ji stále miluje bývalý spolužák a že v noci můžete v parku pod rozkvetlou třešní potkat třeba souložící páreček.

Michaela Hájková
Michaela Hájková 01. 05. 2024 10:00

Chtěla jsem jediné – pusu pod třešní! Můj přítel na to byl ale příliš velký pozér, navíc stále žárlil na svou bývalku. Nakonec se mi naskytla příležitost s někým docela jiným. Romantický moment v setmělém parku narušilo už jen sténání kousek od nás. Někomu nestačila pusa a musel si dát pod stromem hned celé „číslo“.

Těšila jsem se na výlet do parku kvůli tradici

S Robertem jsem chodila dva měsíce a pěkně nám to vyšlo na První máj. Těšila jsem se, že konečně dostanu pusu pod rozkvetlou třešní. Byla jsem zamilovaná a naivní. Robert se moc netvářil na to, že ho tahám uprostřed svátečního dne do centra města. Raději by se mnou prý zůstal v posteli. Měla jsem ale v plánu zajít do rozkvetlé aleje.

Když jsem tam přítele skoro násilím táhla a on viděl, kam míříme, „šprajcnul se“. Co prý blbnu, že je to trapné. Jenže, co čert nechtěl, kousek od nás se najednou zjevil další pár a šup pod třešeň. Tam se začali vášnivě líbat a osahávat, Robert se znechuceně odvrátil. Já s překvapením zjistila, že je to jeho bývalá holka.

To už mi bylo jasné, že pusu od Roberta pod třešní ani pod čímkoliv rozkvetlým nedostanu. Byla jsem strašně zklamaná a to nejen proto, jaký byl Robert takový cynik. Mám radši kluky, co jsou pro každou legraci a je jim jedno, co si o nich myslí okolí. Horší ale bylo, že můj kluk na svoji ex žárlil. Ta si nás taky všimla a vrhla na něj významný pohled. První máj, lásky čas? Nic takového! Měla jsem naprosto zkažený den.

Nechtěla jsem se vzdát svojí vysněné pusy

Robert mě pozval na kafe a zákusek, ale já už neměla náladu a po půl hodině si vymyslela, že mi není dobře. Procházela jsem se pak sama městem a uvažovala nad tím, že tenhle partner pro mě není ten pravý. Záviděla jsem párům, co se kolem mě procházely ruku v ruce. Jako by se jich najednou vyrojilo tisíce.

U řeky jsem smutně pozorovala romantické plavby na lodičkách a šlapadlech, když mě najednou oslovil můj bývalý spolužák. „Co ty tady? Takhle sama na Prvního máje?“ usmíval se a já si vzpomněla, že po mně celou střední školu „pálil“. Vyrostl z něj sympatický chlap. Taky mě zajímalo, co tam dělá tak sám. Byl na brigádě u otce – půjčoval šlapadla!

Strávila jsem s ním zbytek odpoledne, a než mu skončila pracovní doba, projeli jsme se na šlapadle. Zavzpomínali jsme na staré časy a já zjistila, že máme hodně společného. Celou dobu mi nenápadně lichotil, bylo mi tedy jasné, že ke mně stále něco cítí. Napadlo mě, že ta pusa pod rozkvetlou třešní ještě není ztracená.

Vyrušil nás souložící pár

Když mě pak doprovázel parkem domů, vysílala jsem všelijaké signály, ale marně. Kuba byl stydlín, stejně jako na střední. Musela jsem ho zatáhnout na rukáv a opřít se o kmen rozkvetlého stromu, aby konečně pochopil. Pusa to byla krásná, vysněná a vůbec mi nevadilo, že už je tma.

Pak se ale kousek od nás ozvaly zvuky, které připomínaly jistý tělesný akt. Pusu nám bohužel pokazilo souložení postaršího páru asi dva metry od nás. Romantika byla během chvíle fuč, dali jsme se na úprk. Na tenhle První máj rozhodně nikdy nezapomenu.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Související články

Další články