Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek byl vytvořen v rámci mediální spolupráce se společností Oktagon.
1. května 2024 11:30
Čas čtení 1:27

Black Panther: „Vyrůstal jsem v drsné čtvrti, pouliční rvačky mě dostaly do vězení.“ K drastické změně Keitu přinutil sestřin pláč

Black Panther: „Vyrůstal jsem v drsné čtvrti, pouliční rvačky mě dostaly do vězení.“ K drastické změně Keitu přinutil sestřin pláč
SPORT MMA OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Fenomenální bojovník Losene Keita vyprávěl o svých začátcích.

„Vyrůstal jsem v multikulturní čtvrti, kde si každý chtěl vydobýt své místo. Pouliční bitky byly na denním pořádku,“ vzpomíná na období dospívání Losene Keita. Belgičan s guinejskými kořeny za sebou nemá jednoduché mládí. V ulicích plných nástrah se nejednou dostal do problémů se zákonem.

Riskantní životní styl ho dovedl až za mříže. Když drogový dealer prodával nelegální látky jeho synovci, rozhodl se celou situaci vyřešit na vlastní pěst. „Bohužel jsem skončil ve vězení. Navštívila mě máma se sestrou. Když se sestra rozplakala, řekl jsem si, že stačilo,“ hovoří o zlomovém momentu rodák z metropole africké Guineje.

Málokterý zahraniční bojovník pod hlavičkou OKTAGON MMA má tolik českých a slovenských fanoušků jako Losene Keita (12:1). Když fenomenální Belgičan souhlasil s účastí v milionové pyramidě Tipsport Gamechanger, okamžitě se stal favoritem mnoha kolegů z branže i odborníků. Původní termín prvního kola mu zhatilo zranění, ale ve Frankfurtu je připraven opět naplno dokázat své kvality.

Z vězení rovnou do tělocvičny

K bojovým sportům ho přivedl kamarád. Nenápadná pozvánka na trénink se proměnila v úspěšnou kariéru. „Black Panther“ se okamžitě po příchodu na půdu OKTAGON MMA zařadil ke hvězdám. „Všem dokážu, proč jsem nejlepší pérová a lehká váha na světě. Tipsport Gamechanger pro mě změní všechno. Je to liga mistrů s nejlepšími evropskými zápasníky do 70 kilo. Podle mě jsem nejlepší, a pokud to znovu potvrdím, nebude o tom pochyb,“ sebevědomě konstatuje autor osmi knokautů, z nichž hned pět doručil během prvního kola.

Na kontě má zatím jedinou porážku. Utrpěl ji po nešťastné zlomenině nohy na pražské Štvanici, kde čelil Matemu Sanikidzemu (11:2). Jako další se mu do cesty postaví Agy Sardari (17:4). Losene Keita si nic jiného než usednutí na evropský trůn nepřipouští: „Jsem si jist, že jsem lepší než tihle kluci. Stejně jsem zde proto, ať lidé vidí, že tento bojovník byl ve vězení, a přesto dokázal ve věku 26 let vyhrát balík peněz. Nikdy není pozdě. Když to zvládnu já, tak každý.“

Na kartě OKTAGON 57 jsou připraveny napínavé zápasy jako Eckerlin vs. Brož, Langer vs. Doussis či Sanikidze vs. Nezhad. Pokud si chceš vychutnat hvězdné zápasy na beznadějně vyprodaném Oktagonu 57, nezapomeň si koupit PPV kódy na živý přenos. Najdeš je na tomto odkazu.

koupit PPV
Domů
Sdílet
Diskuse