Jitka (32): Ve vztahu s milencem jsem našla chybějící vášeň. Teď miluju dva muže a nevím, kterého si vybrat

Milostné příběhy ze života: Ve vztahu s milencem jsem našla chybějící vášeň. Teď miluju dva muže a nevím, kterého si vybrat
Zdroj: Freepik

Jitka má svého partnera ráda, je hodný a spolehlivý. Přesto neodolala pokušení a zažila vášeň s jiným mužem. Oba je miluje, každého jinak. A neumí se rozhodnout, se kterým z nich spojí svou budoucnost.

Adéla Šťastná
Adéla Šťastná 01. 05. 2024 11:30

Přítele Kamila jsem poznala, když mi bylo 24 let. Seděla jsem v kavárně a pozorovala lidi, kteří chodili po ulici.

Přítel pro mě představoval bezpečný přístav

Občas jsem přivřela oči a nastavovala obličej hřejivým slunečním paprskům. A když jsem oči po chvíli otevřela, stál tam on. Sympatický muž, hledící na knihu, která mi ležela na stole vedle kávy. Byla to kniha o Paříži. Nesměle se zeptal: „Mohu si přisednout? Paříž mám rád.“

Přeskočila jiskra a začali jsme spolu chodit. Po roce i žít. Kamil byl spolehlivý partner, rovným dílem jsme se dělili o domácí práce, láskyplně o mě pečoval, a navíc byl pozorný milenec. Snad nikdy neměl špatnou náladu. Tak jsme si spokojeně žili sedm let. Nikdy to nebyla vášeň. Nikdy to nebyly silné emoce, ale klidný přístav a bezpečí. Byla jsem si vědoma, jak kvalitní partner Kamil je. Všichni kamarádi nás vnímali jako stabilní pár. Jako dokonalou dvojku, která se časem vezme, založí rodinu a bude šťastná i za 20 let.

Jirka vtrhl do mého nudného života jako uragán

Jenže to bych nesměla potkat Jirku. Byli jsme pozváni ke kamarádům na letní párty. Jirka byl uragán. Bavič, jehož vtípkům se všichni smáli. Bohém, který se dokázal svléknout a skočit nahý do jezírka. A jeho uhrančivý pohled, kterým se na mě díval, mě dováděl k šílenství. Pocítila jsem, co znamená mít motýlky v podbřišku.

Neuplynul ani týden a byli jsme milenci. Toužili jsme po sobě tolik, že jsme kradli každou volnou chvíli pro sebe. Několik měsíců jsme se vášnivě milovali všude, kde nás přepadla chuť. Bylo to bláznivé. Začalo to jako letní románek a pak jsem si uvědomila, že Jirku miluji. Jenže jsem milovala i Kamila. Každého jinak, každý měl vlastnosti, které byly výjimečné.

Nevím, pro kterého z mužů se mám rozhodnout

Jsem zmatená a nevím, co dělat. Mám odejít za Jirkou? Získat přítele, se kterým je život bláznivá jízda? Jenže tímto krokem bych ztratila zázemí a jistotu, kterou mi poskytuje život s Kamilem. Nebo mám zůstat s Kamilem a žít zase ten zodpovědný život plný pravidel? A potlačovat divokou část své osobnosti?

Již rok kličkuji mezi dvěma muži a budu se muset rozhodnout. Kdyby Kamil tušil, že ho podvádím, okamžitě by se odstěhoval. A pro Jirku je tento stav již také dlouhodobě neúnosný. Nechce se schovávat a být jen milenec. Nemám zatím děti, svým rozhodnutím ublížím jen jednomu z mých mužů. Možná to nejvíc ublíží mně. Takže jen čekám, jak to za mě život vyřeší.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Související články

Další články