Zpěvačka Marie Pojkarová se stěhuje do teplých krajin: Budu vycházející hvězdou Egypta, raduje se

Zpěvačka Marie Pojkarová
Zdroj: Herminapress
Zpěvačka Marie Pojkarová na aktuální fotografii. Teď se těší na sluníčko v Egyptě.Zpěvačka Marie Pojkarová se bude stěhovat do Egypta.Zpěvačka Marie Pojkarová, interpretka známého virálního hitu Pejskové se koušou.Zpěvačka Marie Pojkarová se v Česku proslavila jako písničkářka.+ 6 fotek+ 7 fotek

Zpěvačka Marie Pojkarová (68), interpretka slavného hitu Pejskové se koušou, prozradila v rozhovoru pro Lifee, že se stěhuje z Česka do teplých krajin. Koupila byt ve slunném Egyptě a chystá se tam prorazit se svými největšími hity. Jak by kontroverzní zpěvačka popsala svoji tvorbu? Co nového připravila pro své fanoušky? A proč se rozhodla stěhovat právě do Egypta?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 01. 05. 2024 12:00

Zpěvačka Marie Pojkarová (68) září štěstím. Jak nám prozradila, je před ní zbrusu nová a pořádně dobrodružná životní cesta. "Mám se dobře. Nedávno jsem koupila byt v Egyptě a už jsem si ho stihla i zařídit. Teď už tam mám plno lokálů, kde chtějí, abych jim zpívala," pochlubila se nám blondýnka, která v minulosti spolupracovala například se zpěvákem Bohušem Matušem (50). Teď se těší do zahraničí s tím, že její sláva a pověst už překročila české hranice.

Marie Pojkarová bude egyptskou hvězdou

Zpěvačka Marie Pojkarová si Egypt nevybrala náhodou - má tam totiž solidní fanouškovskou základnu a její hity budou kralovat místním zájezdovým diskotékám. "Je tam velká česká komunita, čeští turisté. Prý budu jejich vycházející hvězda Egypta," vysvětluje Pojkarová, která se takříkajíc pasovala do role české Kleopatry. "Jsou tam Němci, Češi, Angláni, všichni," dodává Pojkarová s tím, že v Egyptě o ní ještě uslyší.

Marie také věrným fanouškům připravila nový materiál, který se okamžitě stal virálním na sociálních sítích. "Udělala jsem nový videoklip Já odlétám a je to strašná legrace. Je to na YouTube a lidé se u toho strašně smějí," pochvaluje si Pojkarová. "Mám v repertoáru spíše komické věci a nezastírám, že to dělám pro lidi, aby se pobavili a ne aby plakali. Toho pláče už bylo dost," míní svébytná zpěvačka, která se nebere tolik vážně.

Pejskové se koušou překročili milion zhlédnutí

Zda nový hit Pojkarové dostihne její nejslavnější megahit Pejskové se koušou, to zatím jisté není. "Samotnou mě překvapuje, že se Pejskové pořád pouští," přiznává zpěvačka, která se písní s roztomilými štěňátky v proutěném košíku proslavila - a lidé jí to dodnes připomínají. "Stála jsem nedávno na tramvajové zastávce, nějaký kluk tam měl telefon a hráli mu tam Pejskové se koušou jako vyzváněcí melodie," vypráví Marie svoji nedávnou příhodu.

"Přišla jsem k němu, koukala se na něj a schválně jsem na něj dělala posunky – a on mě vůbec nepoznal! On zná Pejsky, ale neví, jak vypadá Pojkarová," podivuje se umělkyně. "Takže tímto ho zdravím a kluku, koukej to napravit! Už to má asi 1 200 000 zhlédnutí, to je neskutečné. Neustále mi to někdo připomíná a lidé se pořád baví na Pejskách, hlavně malé děti," těší Marii Pojkarovou.

Na aktuální fotografie blonďaté umělkyně Marie Pojkarové se můžete podívat v naší fotogalerii.

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Související články

Další články