Inzerce
Inzerce
Inzerce

Hodnocení po 2 měsících testování

Maminka Veronika

Dobrý den, 

jsem Veronika, maminka Honzíka, a ráda bych se podělila o druhý deníček po používání mléka Nutrilon 4 Profutura DUOBIOTIKTM. Mléko mu stále chutnalo a těšil se na něj. Kdybychom dávali doporučené množství 330 ml, určitě by nám dvě plechovky na dva měsíce nestačily, dáváme 210 ml 1x denně, a i tak jsme museli sáhnout do našich zásob. Naštěstí Honzíkovi nevadil přechod na „klasickou“ variantu Nutrilonu, toho jsem se trochu obávala, zda jsme ho nerozmlsali. 

Večer máme s mlékem tradiční rituál

Co nejvíce se snažíme trávit čas venku nebo u kamarádů, přece jen ten den lépe utíká a máme více zážitků. Když jedeme někam přes noc, vždy mlíčko bereme s sebou. Nikdy se nám zatím nestalo, že bychom ho neměli, tak ani nevím, co by na to malý říkal. Ale máme to již jako tradici, že se vykoupe, vezme si vitamíny, vyčistíme zuby, mezitím dá s tatínkem vařit vodu na mlíčko a pak si ho už nese rovnou v ruce do postele, což jde vidět na přiložených fotografiích.

Přidávat batolecí mléko Nutrilon do jiných jídel nás nikdy nenapadlo

Honzíkovi naštěstí chutná od všeho něco, takže není problém, aby si dal porce zeleniny k snídani a ovoce během dne. Dá si rád i maso, někdy by k obědu jedl nejradši jen maso a suché těstoviny. Mléčné výrobky se snažíme zapojit do jídelníčku především v podobě sýrů, má velmi rád takové ty sýrové tyčinky. Jí i klasický bílý neochucený jogurt, někdy samotný, někdy smíchaný s kapsičkou, a také samozřejmě večer batolecí mlíčko Nutrilon. Přidávat do jídla Nutrilon nás nikdy nenapadlo, ale teď, když už malý jí vše s námi, to už ani zkoušet nebudeme, ale je to dobrý tip pro případného dalšího potomka.

Inzerce

Plechovku od mléka jsme chtěli zužitkovat na nějaké další tvoření nebo ukládání věcí, pořádně jsme jí vymyli, nechali vyschnout a vytřeli, stejně se ale po několika málo dnech objevily v krabici rezavé fleky, což mě docela zklamalo a plechovku jsme raději vyhodili.

Inzerce

Maminka Nikola

Nutrilon 4 Profutura DuobiotikTM  je u nás doma jasným víťazom

Ma skvelú mliečnu chuť, neskutocne rýchlo sa rozpúšťa a malý ho zbožňuje. Nakoľko je Mathiasko veľký nejedak som milo prekvapená, že toto mliečko nikdy neodmietne. 

Mliečko mame ako rituál

Prvý je ráno, ja si dám svoju obľúbenú kávu a on svoje obľúbené mliečko. A večer mu pustím jeho obľúbenú rozprávku, on si spokojne vypije flasticku mliečka a ide spinkať. Mathiasko spi celú noc takže krásne zasýti. A keď je vyspata mama, je aj deň dobrý takže naozaj odporúčam všetkými desiatimi.

Syn už dlho nebol chorý

Mathiasko chodí na baby plávanie a tak isto do hernicky, čiže je 2x do týždňa s deťmi ktoré môžu mať nejaký vírus, ale doteraz nebol chorý. Imunitu ma určite skvelú vďaka Nutrilon Profutura 4, ktorý podporuje imunitný systém.

Inzerce

Mlieko používam napríklad do palaciniek a kaší

Nutrilon Profutura DuobiotikTM 4 mu pridávam aj do kase alebo do varenia , napríklad palacinky alebo lievance. Nikto u nás doma to nespoznal. 

Syn je zdravý, šťastný a plný energie

Co sa týka dózy tak som spokojná, je uzatvaratelna a nemám voči nej žiadne výhrady. Aj s odmerkou sa dobre pracuje a pasuje do každého otvoru fľašky ktorú mame doma.

Som šťastná, že sme Nutrilon Profutura DuobiotikTM 4 vyskúšali a dodala som môjmu nejedakovi všetky potrebné živiny a je zdravý, šťastný a plný energie.

Maminka Melanie

Již jsou to 2 měsíce od začátku testování. Za tu dobu si dcera mlíčko Nutrilon 4 Profutura DuobiotikTM zamilovala a už máme doma další zásobu.  

Snažím se podporovat dceřinu imunitu

Musím říct, že dcera, od doby co chodí do školky, byla neustále nemocná. Za poslední 2 měsíce byla doma jen jednou.

A věřím tomu, že za to mohu být vděčná Nutrilonu, který podporuje imunitu. 

Mléko krásně voní a nezanechává mastný film

I já, jako maminka, jsem si Nutrilon 4 Profutura DuobiotikTM zamilovala, protože krásně voní a hlavně nenechává mastný film na lahvičce. 

Mléko nepění a netvoří se hrudky

Prostě přesně to, co od mléka očekávám. 

Jsem velice vděčná, že jsem mohla s dcerou mléko vyzkoušet a už nemůže u nás doma chybět. Když budu mít možnost někomu z mého okolí doporučit nějakou umělou výživu, nebudu váhat ani minutu a hned doporučím batolecí mléko Nutrilon Profutura DuobiotikTM.

Maminka Eliška

Cestování s mlékem Nutrilon v tropech

Druhou část testovacího období batolecího mléka Nutrilon 4 Profutura DUOBIOTIKTM máme již za sebou. Zde je nutno zmínit, že jsme většinu tohoto času strávili s dcerou na dovolené v tropech. Protože je Klárka zvyklá na svou dávku mléka před spaním, a také jednu během noci, měli jsme, samo sebou, batolecí mléko rovněž zabaleno. Musím říci, že jsem měla po otevření plechovky trochu obavy, že se při dalším cestování prášek vysype, případně trochu navlhne. Žádná z mých obav se ale nenaplnila, proto věřím, že těsnění obalu je dostačující. Horké počasí a mnohdy ztížené podmínky nás donutily mléko často připravovat, sice z balené, ovšem tepelně neupravené vody. Naštěstí se i při nižších teplotách prášek krásně rozpustil a výsledná textura ani chuť se nezměnily. 

Dcera od nástupu do školky nepřinesla jedinou nemoc

Pokud bych se zaměřila na období mimodovolenkové, je pro mě s podivem, že si dcera od nástupu do školky před 2 měsíci nepřinesla domů jedinou nemoc. Ačkoli nepřisuzuji výběru batolecího mléka hlavní roli – již od miminka se snažím dceru socializovat, chodit hodně ven, na kroužky, na plavání a podporovat imunitu – myslím si, že se na tomto pro mě nečekaném fenoménu, určitě částečně podílelo.

Mléko Nutrilon 4 Profutura DUOBIOTIKTM mohu doporučit 

Jeho složení, rozpustnost, textura i chuť nám vyhovuje. Líbí se mi balení a prostor pro umístění odměrky. Co bych možná ještě na plechovce změnila, tak je systém zacvaknutí víčka, tak aby bylo více zabezpečeno pro převoz již otevřeného mléka. Samotné batolecí mléko se pro mě stalo volbou, které nelituji. 

Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Komerční sdělení

Hodnocení po 2 měsících testování - diskuze

Poradna

Dobrý den, prosila bych o radu mám nepravidelně cykly rozmezí 31-50 ovulaci mám 20 dní od poslední menstruace. Poslední menstruace byla 17.3. 4.4 byl na ultrazvuku vidět folikul nebylo řečeno kolik měřil nic jen že tam je 7.4 pozitivní ovulační test Atén den i pohlavní styk dne 9.4 jsem byla znova na gynekologii a bylo mi řečeno že ovulace probíhá byla vidět tekutina. Dne 19.4 slabý zašpinění předpokládám že nidace když 20.4 byl pozitivní těhotenský test. Dne 22.4 jsem byla na krvy jako samoplatce to bylo 40.33 dne na pohotovosti dne 28.4 jsem začala špinit hnědé nebylo ani na vložku gestační váček odpovídal 5 týdnů ale nikdo se neptal zda je menstruace pravidelná. Podle mých výpočtu když byla ovulace 7.4 s 20 denim zpožděním tak můj výpočet je že jsem byla 3+1 dne 30.4 kontrola u gynekologa tam též odpovídal váček 5tydnu ale zase se nikdo neptal zda je pravidelná nebo kdy byla ovulace nebo jestli ovulace není zpožděná .pak další špinění ale červená krev bylo
na pohotovosti dne 5.5 podle ultrazvuku byl váček 5+5 takže povyrostl podle mě byl stále úroveň kolem 4 týdne ale byl bez žloutkového váčku dne 15.5 byly kontrola u me gynekoložky a ultrazvuk odpovídal stále 5+ byla jsem poslána na kontrolu do nemocnice za je to na revizi 15.5 na pohotovosti váček údajně 6+2 ale stále bez plodů a bez žloutkového váčku ale nikdo nepočítal to že můžu mít nepravidelnou menstruaci nebo ovulaci o 20 dní od poslední menstruace .moje otázka zní jít na revizi nebo počkat jestli se ještě objevy nikdo nebral ani krev na hcg takže se neví hodnota mohly už od začátku váček blbě změřit. Podle ultrazvuku Nebo tím že mám nepravidelný cykly tak by se neshodovaly s datem menstruace a nepočítá se pak to podle ultrazvuku jinak než u běžné pravidelně menstruace a ovulace co je pak v půlce cyklu jen nechci jít na potrat zbytečně chci mít jistotu že jsem udělala vše revize dne 24.5 děkuji za odpověď

Dobrý den,

takto se to obtížně posuzuje, nicméně před provedením revize by stejně měl být proveden ještě kontrolní ultrazvuk, takže pokud tam nebudou již bezpečně patrné embryonální struktury, tak těhotenství prosperující s největší pravděpodobností není a revize je v takovém případě potenciálně na místě, o všem ale rozhodujete s lékařem, který Vás má možnost vyšetřit, nikoliv v rámci internetové poradny.

MUDr. Pavla Zahrádková | Babyonline | dnes, 16:41
Položit dotaz Všechny dotazy a odpovědi
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×