Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. května 2024 15:26
Čas čtení 0:30
Anna-Marie Hanzlíková

Formule 1 a další práva na fotbal. Jaké novinky přináší Vodafone TV?

Formule 1 a další práva na fotbal. Jaké novinky přináší Vodafone TV?
Zdroj: TASR/AP
SPORT ČESKO FOTBAL PROGRAM STREAMINGOVÝCH SLUŽEB
Uložit Uložené

V úterý Vodafone TV spustil další sportovní kanály Nova Sport 5 a Nova Sport 6. Pokud máš balíček Vodafone TV Sport nebo ALLinONE, najdeš je na pozicích 75 a 76.

Zhlédneš na nich třeba formuli 1, motocyklové Moto GP, WorldSBK nebo zápasy UFC, jak píše server Lupa.cz.

Nova dokoupila i další fotbalová práva, takže čekej také více německé Bundesligy nebo španělské La Ligy. Už dříve televize oznámila, že bude vysílat Evropskou a Evropskou konferenční ligu UEFA, a to s komentářem a zápasovým studiem.

„Ve fotbalových studiích se opět představí stálí experti, společně s novými posilami, které představíme na startu nové sezony. K zápasům českého zástupce budeme nabízet maximální servis v podobě našeho štábu, který bude cestovat s týmem,“ uvedl šéf fotbalové sekce Nova Sport Milan Štěrba.

Doporučeno
PŘEHLED: Na co koukat v květnu? Společnost ti bude dělat návrat Bridgertonových nebo nové Star Wars PŘEHLED: Na co koukat v květnu? Společnost ti bude dělat návrat Bridgertonových nebo nové Star Wars 30. dubna 2024 9:30

Stanici Nova Sport 5 naladíš i v jiných službách, nabízí ji O2 TV, Telly, Skylink a Vodafone TV. Nova Sport 6 je v nabídkách O2 TV, Telly a Vodafone TV.

Domů
Sdílet
Diskuse