PUMA a Ottolinger: mocné duo představuje odvážnou podobu budoucnosti

Spolehni se na svůj instinkt a ponoř se do představ o budoucnosti společně se značkami PUMA a Ottolinger. Nová kolekce je inspirována motorsportem a science-fiction a dodá ti sílu pro každé nové dobrodružství. 

Založená na principech C-Suite s prvky robotické pracovní etiky, tato výjimečná kolekce hladce kombinuje sportovní siluety s futuristickými konturami. Optické iluze potisků a elegantní kovové finiše se prolínají v různorodé škále oblečení, obuvi a doplňků.

Zaujmou i kyborgské stylové pracovní obleky, které dostávají lidskou podobu u modelů s dlouhým rukávem, body a legín. V kolekci se snoubí metalické odstíny se zářivě červenými prvky a anachronickými detaily v černém stylu.

Celou nabídku doplňují dvě nezbytnosti, a to mini kabelka v dynamickém designu a ikonická velká taška, obě v řadě svůdných barevných variantách. A to nejlepší nakonec – boty PUMA x Ottolinger Mostro Lo a Mostro Boot navazují na futuristický styl a nabízí tak zrcadlové barevné kombinace s výraznými červenými nebo neonovými detaily.

Ostřílenou a nebojácnou hrdinkou celé kampaně, která se natáčela v řeckých Aténách, je Alva Claire, která se pouští do dynamického světa budoucnosti na své speciální motorce PUMA x Ottolinger a po západu slunce se rozvášní s přáteli.

PUMA x Ottolinger je k dostání od 25. dubna 2024 online na ottolinger.com a od 27. dubna u vybraných prodejců po celém světě včetně Voo Store, Slam Jam, END. Clothing, SSENSE.

Comments

comments

Vyhledat