Diváci považovali 8letého chlapce s kytarou za roztomilého předskokana. Nakonec všichni jásali

chlapec s kytarou
Fotografie: Freepik

Některé děti mají skutečně velký talent. Podívejte se na tohoto malého chlapce, který ohromil publikum známým hitem od Johnnyho Cashe.

Web MaddlyOdd upozornil na malého chlapce, který si svým obrovským talentem získal srdce milionů lidí po celém světě. Pro svoje vystoupení si nevybral píseň od nikoho menšího než legendárního Johnnyho Cashe. A i když je kytara skoro větší než on sám, zdá se, že ji ovládá naprosto perfektně. Ve videu níže se můžete podívat na oblíbenou píseň v podání teprve osmiletého chlapce.

Sám miluje Johnnyho Cashe

Někteří lidé jednoduše mají talent k tomu, aby na pódiu vypadali naprosto přirozeně a nenuceně. Nervozitou evidentně netrpí ani tento chlapeček, jenž chodí teprve do druhé třídy. Jeho umění však obdivují i mnohem starší lidé. Na kytaru, kterou sotva unese, totiž hraje jako profík, a ještě se nebojí pustit do písně takového velikána, jakým je Johnny Cash.

Ve videu níže se můžete podívat, jak se této nelehké výzvy chopil. A protože identita chlapce nebyla zveřejněna, vysloužil si přezdívku „Malý John“. Po krátkém úvodu se pouští do suverénního vybrnkávání a bez zaváhaní udržuje dynamický rytmus tohoto oblíbeného hitu. Už za chvíli uslyšíte, že mu kromě hraní jde i zpěv. V nahrávce jde slyšet, že přítomní diváci jsou jeho výkonem ohromeni.

2letý chlapec zaslechl svou oblíbenou píseň a stal se králem tanečního parketu. Je z něj internetový hit

Kytarovým sólem všechny ohromil

U tak malého chlapce nečekali, že zvládne píseň jako skutečný profesionál. Když si uprostřed písně ještě střihne kytarové sólo, diváci jej odměňují výskotem a velkým aplausem. Nadšení neskrývali ani lidé, kteří jeho výkon zhlédli na internetu. „Tenhle kousek mi ukradl srdce. Je tak talentovaný,“ citoval jeden z příspěvků na sociálních sítích web SeeItLive.

Jeho vystoupení už viděly miliony lidí. Pokud bude v rozvíjení svého talentu pokračovat, nejspíš se máme na co těšit. Mohl by následovat podobnou cestu jako slavná Taylor Swift, která rovněž začínala původně u country žánru. Na SvětěKreativity se můžete podívat také na jiný mimořádný hudební talent. Teprve 7letý chlapec ohromuje svou hrou na kytaru a o jeho talent se nyní přetahují nahrávací společnosti.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*