Princezna Kate se s rakovinou léčí ve velmi chladném sídle. Odborníci z toho však nejsou nadšení

Fotografie: Depositphotos

Princezna Kate statečně bojuje se zákeřnou nemocí. Po pobytu v prázdninovém domě se vrací do Adelaide Cottage. Ta však podle expertů nemusí být pro princeznu ideální.

Sídlo, ve kterém se Kate zotavuje, se nachází v blízkosti hradu Windsor, kam se královská rodina nastěhovala v roce 2022. Dům leží uprostřed velkého parku a poskytuje dostatek soukromí. Je však rovněž poměrně chladným místem, které by pro nemocnou Kate nemuselo být tím nejlepším. Rodina teď zvažuje rekonstrukci, jež by jim mohla přinést více pohodlí.

Po Velikonocích se vrátili do své rezidence

Princ William se svojí manželkou Kate a dětmi se přestěhovali do Adelaide Cottage v létě 2022. Ta se nachází v královském parku poblíž hradu Windsor. Tento dům byl podle DailyMail postaven v roce 1831 pro manželku Williama IV., královnu Adelaide. Dům prošel v roce 2015 rozsáhlou rekonstrukcí a královskému páru vyhovovalo, že rezidence již nevyžaduje žádné nákladné úpravy.

Rodina tu má dostatek soukromí a jejich děti blízko do škol. Velikonoční prázdniny však trávili ve svém prázdninovém domě v Norfolku a nyní by se měla Kate zotavovat právě v tomto sídle. Panují však obavy, zda je tento dům ideální volbou pro nemocnou Kate. Královský expert totiž uvedl, že budova má velmi chladný interiér a letošní počasí je ve Velké Británii poměrně nepříjemné.

Princ William vystoupil v těžkých časech s prohlášením, kterého se veřejnost dlouhou dobu obávala

Rekonstrukcí by získali více prostoru hlavně pro děti

O změně prostředí však rodina prozatím neuvažuje. Přesto by chtěli zrekonstruovat jednu z vedlejších budov. Právě prostor je podle královského páru zřejmě to, co nyní Kate skutečně potřebuje. „Nikdo neví, že vedle Adelaide Cottage je docela prostorná vedlejší budova z červených cihel, která se nepoužívá. V současné době je neobyvatelná a potřebuje zrekonstruovat,“ cituje TN zdroj blízký královské rodině.

hrad Windsor
Fotografie: Freepik

Adelaide Cottage má totiž pouze čtyři ložnice. Rekonstrukcí vedlejší budovy by tak jejich děti mohly získat více prostoru. Princ William si je však vědom toho, že královské výdaje jsou pod drobnohledem veřejnosti, a pokud se k rekonstrukci přístavby skutečně rozhodnou, hodlají ji financovat ze svých soukromých peněz. Na SvětěKreativity si rovněž můžete přečíst zprávu od nemocné princezny Kate, která během chvilky obletěla celý svět.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*