Celebrity

1. května 2024 19:50

Josef Šťastna

Dara Rolins ukázala tvář po plastické operaci. Vypadá na třicet let

Zpěvačka Dara Rolins (51) se nikdy netajila tím, že své tělo občas svěří plastickým chirurgům. Nyní fanouškům ukázala, jak vypadá po zásahu v obličeji. Dara omládla o dvacet let.

„Samozřejmě, všechno chce čas a moment, kdy se všechno správně usadí a stane naprosto přirozeným, není jen o době zahojení. Po každém zákroku začíná až po samotném zahojení ten návrat do reality a fungování v ní. Už ani nevím, kdy naposledy jsem cvičila, skákala, zpívala,“ uvedla Dara na Instagramu s tím, že nyní musí obličej šetřit a těší se na finální výsledek. Už nyní je ale jisté, že Dara neskutečně omládla a vypadá jako nový člověk.

Slovenská popová diva je z výsledku operace nadšená. Fanoušky ujistila, že se cítí naprosto skvěle. „Schvaluji každé řešení pochybností či poklesu sebevědomí. Zasloužíme si to nejlepší, protože my za to opravdu stojíme. A jak se cítím já? Jako čerstvá manDarinka! Taková ta s tím zeleným lístkem,“ vzkázala zpěvačka, která dokazuje, že když má člověk peníze na kvalitní plastické chirurgy, tak může proces stárnutí trochu oddálit.

Podívejte se na reportáž o Daře Rolins:

Z výsledku operace bude jistě nadšený také její přítel Pavel Nedvěd. Ten vždy patřil k mužům, kteří obdivují eleganci, estetično a krásu. Také bývalý reprezentační fotbalista dělá všechno pro to, aby se na něm věk podepisoval jen minimálně.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 5. 2024

Berani, to, zda byste měli vynaložit určitý výdaj, by mohlo způsobit určité napětí mezi vámi a partnerem. Možná si myslíte, že to nyní není možné, zatímco váš přítel je rozhodnutý do toho jít. Dnes není vhodný den na to, abyste se v této záležitosti snažili dosáhnout dohody. Ani jeden z vás pravděpodobně neustoupí. Počkejte pár dní, až budete oba méně napjatí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.