Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sobota 18. května 2024

Svátek slaví Nataša, zítra Ivo

Britney Spears se svěřila s pořádně drsným zážitkem! Požádala o fotku, místo toho...

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Britney Spears se svěřila s pořádně drsným zážitkem! Požádala o fotku, místo toho...

Lenka Kučerová

1. května 2024 20:38

Britney Spears Video

Britney Spears údajně dostala ránu do tváře od člena ochranky americké basketbalové hvězdy. Zpěvačka oslovila v hotelu Victora Wembanyamu, hráče San Antonio Spurs, a požádala ho o fotografii.
 

Podle TMZ člen ochranky Wembanyama údajně udeřil Spears do tváře. Spears poklepala hráči na záda a rameno a člen jeho bezpečnostního týmu ji okamžitě stihl udeřit hřbetem ruky. Spears následně spadla na zem a odletěly její brýle. Potom vstala a vrátila se ke svému stolu.

Podle TMZ se k ní následně přiblížil ochrankář, který byl mezitím identifikován jako bezpečnostní ředitel týmu Spurs Damian Smith, a omluvil se. "Chápete, jaké to je, když se na vás nahrnou fanoušci," řekl údajně popové hvězdě.

Podle Page Six Spears od té doby stihla podat zprávu i policii. Policejní zdroje však pro TMZ uvedly, že záležitost se nepovažuje za trestnou, protože Smith se jen snažil bránit Wembanyamu.

Na tiskové konferenci následující den Wembanyama řekl, že Spears ho v davu chytla zezadu. Spears později zveřejnila své vlastní prohlášení na svém instagramovém účtu. Uvedla, že na tak traumatický zážitek nebyla připravena.

Nejnovější zprávy