Andělská poselství na čtvrtek: Býci, pohlédněte pravdě do očí, Raci, chybí-li vám kreativita, vrhněte se na práci

Andělská poselství na čtvrtek: Býci, pohlédněte pravdě do očí, Raci, chybí-li vám kreativita, vrhněte se na práci
Spousta z nás si myslí, že se musí zavděčit všem lidem. To ale není pravda a ani to není možné. Každý z nás má totiž jiné preference a co se líbí jednomu, druhý může nenávidět. Buďme proto vděční za své přátele a nesmutněme, že naše oblíbená osoba nás ignoruje.

Andělé mají jasný názor. Svět by byl chudý, kdybychom nebyli tak rozdílní. Zavládla by nuda a naše životy by se staly jednotvárnými. Je vlastně dobře, že si všichni vybíráme, s kým se budeme stýkat, přestože někdy bolí, když nás odmítne někdo, s kým by se nám podle nás samotných žilo dobře. Pravda nemusí být tak růžová. Přečtěte si své denní andělské poselství a zjistěte, kam byste měli upřít svou pozornost.

Beran (21. března – 19. dubna)

Milovaní se můžete cítit také v přítomnosti přátel a rodiny. Každý člověk, který vám poskytne pocit bezpečí a vykouzlí vám úsměv na tváři, si zaslouží vaši plnou pozornost. Pokud tedy nyní nemáte partnera a chybí vám něčí objetí, můžete požádat další vám blízké osoby, rády vám vyhoví.

Andělská rada: Partner je v jistém ohledu nenahraditelný, můžete se však obejít i bez něho. Pokud partnera máte, udělejte pro něj něco výjimečného a on vám to vzápětí oplatí.

Býk (20. dubna – 20. května)

Není na škodu sundat si růžové brýle, když si začnete myslet, že vaše vztahy jsou ideální. Pokud jste dlouho nezaznamenali pokus o hádku, může to být způsobeno tím, že svým známým nenasloucháte dostatečně a předstíráte, že problémy neexistují.

Andělská rada: Museli byste být hodně výjimečný člověk a dítě štěstěny, aby všechny vaše vztahy byly pohádkové. Realita je bohužel jiná. Čím dříve začnete vnímat, co vám ostatní říkají, tím dříve se přiblížíte své vysněné pohádce.

Blíženci (21. května – 21. června)

Osoba, kolem které procházíte každý den, by ve vašem životě mohla hrát důležitou roli. Proč alespoň nepozdravit, nedat najevo, že nepřicházíte se špatnými úmysly? Takto se rodí zdravá přátelství, vy se však o ně ochuzujete svou vinou.

Andělská rada: Časem můžete zalitovat, že jste určitou osobu nikdy předtím nikam nepozvali. Pokud se nyní poznáváte, možná přišel čas, abyste vyšli vstříc novému přátelství.

Rak (22. června – 22. července)

Ztracenou kreativitu můžete opět získat pracovním nasazením. Jakmile se dostanete do situace, kdy vám každá činnost přijde stejná, váš mozek začne vymýšlet, jak váš den okořenit. Můžete dostat spoustu skvělých nápadů, udělejte vše pro to, abyste si je zapamatovali.

Andělská rada: Ambice neovládají váš život, čas od času však není na škodu snažit se trochu více. Udejte si vyšší cíle a snažte se je zadržet, najdete správnou cestu, jak to vše stihnout včas.

Pokud děláte něco stále stejně, zapojte mozek a zapřemýšlejte nad tím, jak rutinu okořenit
Pokud děláte něco stále stejně, zapojte mozek a zapřemýšlejte nad tím, jak rutinu okořenit | Zdroj: IgorVetushko / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Přátelství nezná mezí. Není nic divného na kamarádění se s lidmi, kteří žijí v zahraničí. Dokonce ani jiné časové pásmo není v dnešní době problém. Proč se o těchto přátelích stydíte mluvit před ostatními? Jistě vám mají co nabídnout, jinak byste se s nimi nepřátelili.

Andělská rada: Lidi žijící od vás daleko jste mohli vidět jednou v životě nebo dokonce vůbec. Komu řeknou vaše tajemství? Buďte s nimi trochu sdílnější, uleví se vám a vaše přátelství se posílí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Není nutné okouzlit všechny. Energii můžete ušetřit a okouzlit jen ty, kteří ve vašem životě hrají důležitou roli. V opačném případě byste na sebe mohli strhnout nechtěnou pozornost lidí, kteří vás v budoucnu budou spíše obtěžovat než že by vám v životě dělali radost.

Andělská rada: Dělejte správná rozhodnutí bez ohledu na to, jak obtížné samotné rozhodování bude. S pomocí těch správných lidí nebudete později litovat, že jste udělali osudnou chybu.

Váhy (23. září – 23. října)

Neodrazujte sami sebe od projevů lásky. Právě teď ji začnete cítit intenzivněji a měli byste ji i projevovat. Lidé rádi uslyší, jak je máte rádi, řekněte jim, co k nim opravdu cítíte. Zapomeňte na představu, že to neuděláte, protože se vám to zdá trapné. Šířit sladká slova není vůbec špatné.

Andělská rada: Lidé, kteří na vaše slova zareagují negativně, si nezaslouží je slyšet. Nyní to zkuste a když se vám vysmějí nebo se zatváří zhnuseně, propříště nebuďte tak sdílní s žádným vaším názorem.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Žádný konflikt se nevyřeší mávnutím kouzelného proutku. Spousta lidí navíc odmítá spolupracovat a přijít na to, jak daný problém vyřešit bez cizího přičinění, je téměř nemožné. Kultivujte trpělivost, budete ji potřebovat v budoucnu stejně jako teď. Najděte ty správné lidi, kteří vám dokážou pomoci.

Andělská rada: Najděte si čas a sedněte si s problémovým člověkem k jednomu stolu. Vyříkat si všechno včetně pocitů vás obou je mnohdy nejjednodušší způsob, jak vyřešit spor.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nezůstávejte vzadu, když se někdo zeptá, zda někdo má nějaký nápad. Jistě, můžete se ztrapnit před celou skupinou, avšak vaše nápady jsou tak skvělé, že se to nejspíše nestane. V dlouhodobých cílech vynikáte, proto není důvod nesdílet je s rodinou či spolupracovníky.

Andělská rada: Ačkoli život se někdy zdá nespravedlivý, spravedlivý je. Vaše názory by vám mohly pomoci získat si tolik vytouženou pozornost mnoha lidí, musíte však pro to něco udělat.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Kdy jste si naposledy naplánovali, jak strávíte svůj víkend? Není to na škodu. Víte-li, co vás čeká, vaše nervozita ze setkání s blízkými i z volného času celkově vymizí. Buďte si jisti svými plány, neměňte je na poslední chvíli. Lidé, kteří v nich budou hrát roli, budou mít radost, že s nimi chcete trávit čas.

Andělská rada: Při plánování si buďte jisti, že se nic nepokazí. Například toužíte-li s někým jít do restaurace, zavolejte do tohoto podniku a objednejte si jídlo, aby bylo hotové, až tam dorazíte.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Z očí do očí se mluví mnohem lépe. Víte, jak se druhý cítí, jak reaguje a podle toho můžete poupravit styl rozhovoru. Proto, pokud si momentálně s někým píšete, vždy, když se změní vaše nálada, pošlete emotikon. Cítíte se radostně nebo smutně? Druhá strana bude moci zareagovat vhodněji.

Andělská rada: Víte-li, jak se druhý člověk cítí, nemusíte zůstávat pouze u hrubých informací, můžete se bavit o mnohem citlivějších tématech. Jen brzděte, pokud druhá strana vyjádří svůj nesouhlas.

Ryby (19. února – 20. března)

Možná nepotřebujete utrácet v takovém měřítku, jak si nyní myslíte. Pohlédněte na svou útratu objektivně. Kdyby si uvedené věci kupoval někdo jiný, považovali byste je za stejně užitečné, nebo byste o dotyčném řekli, že je marnotratný. Odpustit si věci, které se vám líbí, zlepší vaši finanční situaci.

Andělská rada: Buďte si vědomi, kolik peněz si můžete dovolit utratit vzhledem k vašemu současnému výdělku. Hledejte možnosti, jak se mít lépe, místo léčení stresu nakupováním.

Zdroj článku:
  • Autorský text