Denní horoskop na 2. května 2024: Lvi se nevyhnou konfliktu, Váhy se klidně mohou chovat víc spontánně

Denní horoskop na 2. května 2024: Lvi se dnes nevyhnou konfliktu
Zdroj: Pixabay

Denní horoskop nejen pro ženy na čtvrtek 2. 5. 2024. Přečtěte si aktuální denní horoskopy pro všechna znamení zvěrokruhu na webu Lifee.cz a zjistěte, co vám hvězdy připravily.

Jana Jánská
Jana Jánská 02. 05. 2024 01:00

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Věnujte se hlavně svým povinnostem. Nevšímejte si drbů, které záměrně roznášejí někteří jedinci. Nezoufejte si, jestli se vám nedaří všechno podle vašich představ. Tohle náročnější období nepotrvá věčně.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Mějte na paměti, že vychloubačné povídání o tom, co všechno máte v plánu, ještě nikoho nikam neposunulo. Přejděte tedy konečně od slov k činům a využijte veškeré příležitosti, které se vám nabízejí.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Naskytne se mnoho zajímavých příležitostí, tak byste neměli zaváhat, ať nepromeškáte ani jednu. Vyzkoušejte, co vás bude naplňovat nejvíc. Tuto aktivitu si zvolte a zdokonalujte se v ní, co to jen půjde.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Horoskop vás nabádá, ať trochu zpomalíte pracovní tempo. Připravte si nejprve časový harmonogram. Když budete dělat několik věcí najednou, odrazí se to negativně na jejich kvalitě. Večer se věnujte relaxaci.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Hvězdy říkají, že si máte dávat pozor na to, jak budete mluvit se svými blízkými. Nepřenášejte na ně svou mrzutost, nechcete přece ublížit těm, které máte nejraději...

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Vyvarujte se kritiky a místo toho hledejte u ostatních jen jejich kladné stránky. Pomáhejte těm, co to potřebují. Nebuďte přesvědčení, že máte vždy pravdu. V lásce je důležitá empatie a otevřenost k názorům partnera či partnerky.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

I když se o to budete snažit, před jistým konfliktem, k němuž se už nějakou dobu schylovalo, stejně neutečete. Pravda je na vaší straně, což dobře víte, jen musíte umět správně podat veškeré argumenty.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Hvězdy vás nabádají, abyste pamatovali na důslednost a zodpovědnost. Vyplatí se vám to, chcete-li dosáhnout úspěchu. Nejprve se zbavte všech restů, pak se začněte věnovat novým povinnostem.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Nemějte obavu chovat se spontánněji, pořád se totiž držíte zpátky a kontrolujete své chování. Zkuste se jednou trochu odvázat. Uvidíte, že tím od ostatních získáte body k dobru...

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Máte šanci zářit jako nikdy předtím. Dejte si pozor na závistivce a využijte energii k dosažení svých cílů. Bude se vám dařit jak v soukromých záležitostech, tak i v těch pracovních.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Oplýváte sebejistotou a hýříte úsměvy. Snažte se, aby vám to vydrželo co nejdéle. Připravte se na to, že zažijete situaci, která vám dá pořádně zabrat. Žádný strach, nakonec to zdárně vyřešíte.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Hvězdy říkají, že když si večer budete moci pořádně odpočinout, nevyhledávejte zbytečně pracovní aktivity. Zaměřte se na svůj soukromý život, proberte s drahou polovičkou váš vztah a věnujte se sobě...

Přečtěte si váš měsíční horoskop lásky ➔

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Související články

Další články