Hrajeme.cz
BleskovkyNové hry

Hra Nemesis získala pokračování Den poté

Nějaký čas to vypadalo, že rozšíření Aftermath ke hře Nemesis nebude možné lokalizovat. Jednalo se totiž o exkluzivní kickstarterové rozšíření. MindOKu se nakonec podařilo připravit i toto rozšíření v češtině pod názvem Den poté a ode dneška 1. května si ho můžete objednat. Zajímavé je především v tom, že přináší zcela nový herní mód – Epilog. Můžete ale hrát i samostatnou partii Den poté.

Den poté vás může přilákat figurkou kočičky, která označuje prvního hráče, ale také pěti novými postavami s vlastními figurkami. Od postav ze základní hry se výrazně liší, což je dobrá zpráva, protože oživí hru. Obsah hry obohacuje i o další prvky, například o raketoplán, palné věže či nové místnosti.

Epilog je herní režim, kterým navážete na právě skončenou partii Nemesis. Během pěti kol se v rolích vyšetřovatelů vydáte na poškozenou a opuštěnou loď, abyste zjistili, co se stalo. Můžete si vybrat z postav z rozšíření i z postav ze základní hry, které se neobjevily v partii základní hry. Nemohou také hrát postavy stejné barvy. Opět platí, že se snažíte přežít a splnit svůj osobní úkol. Nové postavy do hry vnáší ještě více asymetričnosti.

Pokud jste si Nemesis oblíbili, pak byste si rozšíření Den poté neměli nechat ujít.


Související články


Mohlo by vás také zajímat

Připojte svůj komentář